Na de zwangerschap.. 

Rating: 3.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sandra Bouwmeester
een jaar geleden

Jeetje meis,

Onze dochtertjes zijn op dezelfde dag geboren.
Nu kwam ik via je Facebook bij je blog terecht en jeetje wat een heftig verhaal...
Ik ben er helemaal stil van.
Zelf heb ik in 2019 een miskraam gehad van een windei en vond dat op dat moment al lastig... maar jeetje dat is niks vergeleken met jullie verhaal.!

Jullie lieve Eléna zal voor altijd met jullie mee gaan, en deel uitmaken van jullie leven!
En ik weet zeker dat jullie knappe Milena haar ook altijd met trots zal meedragen en herinneren als grote zus ❤

Milou
2 jaar geleden

Hey Asia
Ik heb zojuist je blog gelezen en jeetje wat heftig pfff. Tranen rollen over me wangen xxx. Ik ben het met je eens dat je het ziekenhuis het never nooit vergeeft. Wat een stelletje (*) ik zag op de mamplaats fb dat je nu weer zwanger bent. Ik ben zo blij voor je. En vind het knap van je dat je naar een ander ziekenhuis bent gegaan. Ik wens je een hele fijne zwangerschap en hoop nog meer van je te mogen lezen. Hele dikke knuffel van mij xx

Asia
2 jaar geleden

Hey Milou,

bedankt voor je lieve reactie!!

Allereerst bedankt dat je mijn blog hebt gelezen! Dat doet mij heel veel goeds!


Als je meer van mij wil lezen kan dat natuurlijk altijd onder het kopje: My Journey! Daar lees je alles over deze zwangerschap! My Life Now staat wel stil omdat jullie nu alles kunnen lezen onder My Journey! Veel lees plezier!

liefs,
Asia

Joke van well
2 jaar geleden

Hoi Asia ,ik ken je al een klein beetje via Yaika Timmermans ,mijn dochter .Heb meegeleefd met de verhalen die zij vertelde om het moment dat het met jullie Elena mis ging .Wat was dan moeilijk en zwaar voor jullie.Hoop dat het je helpt nu je het zo mooi hebt opgeschreven .Heel veel sterkte ,liefs Joke

Asia Hofman
2 jaar geleden

Hoi Joke,

Super bedankt voor je reactie! Yaika is echt een super meid! Kan echt met alles bij haar terecht. Opschrijven helpt gelukkig wel, was toevallig een tip van Yaika.

Mirjam
2 jaar geleden

Hoi, wat een heftige dingen heb je (jullie) mee gemaakt. En wat sterk van jou om dan nu al het opnieuw te proberen.. Krachtig ben jij. Mooie blog heb je. Groetjes.

Asia Hofman
2 jaar geleden

Hoi, Bedankt voor je reactie en je moeite om mijn blog te lezen! dat doet mij goed. Dankje.