Rating: 3.375 sterren
24 stemmen

Mijn Leven Zonder En Met

Hier lees je alles over mijn leven zonder Eléna en met Milena! Elk sprongetje elk mijlpaaltje en alles wat ik leuk vind om te vertellen zal ik hier regelmatig plaatsen.

26/11/21

Wie of wat is Twistshake: 

Engels: @twistshakebaby is a Swedish baby brand focusing on making life easier for parents, with their innovative products for newborns and toddlers

Nederlands: @twistshakebaby is een Zweeds baby bedrijf dat zich focust om het leven van ouders makkelijker te maken, dit doen ze door middel van hun producten voor baby's en peuters. 

En ja makkelijker wordt het zeker! Ik ben vooral fan van hun tafelmatje met bord! Dit zorgt er voor dat je kindje het bord niet van tafel af kan pakken!!! Hoe handig!! 

Wij gebruiken elke dag de producten van Twistshake! Sowieso bijna bij iedere fles gebruiken we de flessen van Twistshake! Met eten krijgt ze het bord met matje, zodat ze het bord niet van tafel af kan gooien! En we hebben de melk poeder in de speciale container van twistshake!! Ons leven is zoveel makkelijker nu met hun producten♥️

Wil je nou een kijkje nemen op hun website? Dit kan via deze link:

www.twistshake.com/?ref=bb-xr1dp7 

ze hebben nu Black Friday deals!!! 70% korting plus nog eens 20% met mijn code BBKORTING !! 

Bestel snel! OP=OP

 

16/05/21

Jeetje mensen!! Dik 15.000 lezers!! Heel erg bedankt!! 🥰

 

Milena is morgen alweer 3 maand oud! Wat is de tijd snel gegaan zeg! Maar oké waar ik het vandaag over wou hebben! Bibs en Frigg speentjes!!! Bibs kennen jullie vast wel! Maar nu is er dus ook het merk Frigg!! Milena wil alleen maar deze spenen! Ik vind het helemaal niet erg! Weet je hoe leuk die speentjes zijn??? 

ik had een hele lading Frigg spenen  bij Spenen_wereld bestelt! (Instagram) en nog een zwarte Frigg speen bij Grocery-Store (ook Instagram) ik krijg er geen genoeg van joh! Je hebt zoveel kleuren! Je kan ze bij elke outfit laten matchen 😍👍🏼!! 

hier de linken van beide account:

spenen-wereld:   https://www.instagram.com/spenen_wereld/

 

Grocery-store: https://www.instagram.com/grocerystore_oudbeijerland/ 

 

Ik heb ze zelfs met haar naam! Maar dat is via een andere site.

 

en en en!!!!! Hebben jullie al op Milena gestemd? Voor bofkontje van het voorjaar? Stemmen kan via hier:   https://www.bofkontjevanhetjaar.nl/mijnbofkontje.aspx?Voornaam=Milena&Achternaam=Hofman&bofkontjeId=75 

 

 

08/04/21

8 april alweer! De dagen en weken vliegen voorbij! Milena is alweer 7 week bij ons! Het is allemaal zo snel gegaan! 7 week is lang maar ook nog best kort, het is maar net hoe je het bekijkt natuurlijk. Voor mij is het ook beide.. lang als in, het is alsof ze hier al jaren is en omdat het al weer 7 week geleden is dat ik ben bevallen, en kort omdat ze nog maar 7 weekjes is. Straks als ze een jaar is lijkt het vanaf dat moment dat 7 week nog zo jong was! Maar jeetje ze groeit zo hard! Toen ze net was geboren paste ze maatje 50 niet eens.. en nu zit ze alweer bijna helemaal in maatje 56. 

Dat wordt dit weekend of morgen even haar kleding kast uitruimen.. Alles wat te klein is er uit.. En misschien maatje 62 alvast even van zolder halen en misschien even wassen. Haar kast is groot zat om daar alvast 62 in te doen zodra 50 er uit is haha.

21/07/20

Het is nou 10 dagen geleden dat ik iets heb geplaatst.. In deze dagen is er veel gebeurd! Wij zijn naar Ameland geweest, hebben de tuin aangepakt, en misschien wel het aller aller leukste....... Ik ben weer zwanger!!!!!! Het is ons eindelijk weer gelukt!! Ik ben momenteel 7 week en 1 dag zwanger en mijn buik groeit als een idioot! Ik begin te twijfelen of er misschien niet 2 inzitten hahaha! Volgende week we het! Ook zal ik binnenkort weer wat plaatsen in my journey! Want daar kunnen jullie binnenkort mijn zwangerschap volgen! Buik foto´s en wekelijkse updates over mijn zwangerschap komen daar te staan!

11/07/20

We zitten alweer dik in Juli en ik heb al idioot lang niks geplaatst.. de reden? Ik was echt heel erg druk met school bezig! Nu heb ik dan vakantie en dus ook wat meer tijd. Ik heb wel een nieuwe hobby weer gevonden, eigenlijk een oude die ik weer heb opgepakt.. Een super goede vriendin van mij heeft mij weer aangestoken om te gaan gamen hahaha🙈 Wij spelen nu samen online Call of Duty Infinite warfare en dan zombies. Super verslavend en heel leuk! Ookal ben ik er nu wel even van genezen haha😂 we hebben gisteren avond (ik typ dit nu trouwens om 01:05 uur in de nacht) bij elkaar gespeeld.. we hebben 1,5 uur over 1 potje gedaan! Ik ben echt totaal niet goed.. oké mijn man is slechter in zombies maar oké.. we hebben het tot leven 23 volgehouden als het geen 24 was! Maar dat komt omdat we 2 super goeie spelers er in hadden zitten hahaha! 

Zelf speel ik Tomb Raider Definitive edition, dit is wel een wat oudere. De 2 nieuwsten heb ik al uitgespeeld haha. Het is een heel verslavend spel. 

25/06/20

Ik heb heel lang getwijfeld of ik dit wel wou plaatsen.. Maar ik heb het er al een keer over gehad dus eigenlijks is het wel zo netjes om te plaatsen.. Neem een bakje koffie, kop thee of iets anders waar je zin in hebt en ga er even voor zitten..

 

Tijdens mijn zwangerschap heb ik veel problemen gehad met mijn lichaam, lopen ging moeilijk trap lopen was een ramp en als ik een flesje wou open maken ging dat ook niet zonder problemen.. Toen ik 35 week zwanger was ging het alleen nog maar slechter, dus ben ik doorverwezen naar de neuroloog. Die kwam uiteindelijk met een vermoeden... Myotone Dystrofie type 1.... Ik wist er toen niet veel van af dus zocht er nog niet veel achter. 6 week na mijn bevalling wou hij hier verder op in, dus wij moesten weer naar het ziekenhuis. Deze keer wou hij bloedprikken om te kijken wat het nou was, alleen duurde het onderzoek erg lang omdat mijn bloed naar Utrecht moest. Na 6/8 week kreeg ik een oproep om te komen, zo gezegd zo gedaan. Toen die dag was aangebroken kregen we te horen dat ik geen Myotone Dystrofie type 1 heb maar wel type 2... Gelukkig is dat minder erg dan type 1 en kan je er op zich mee leven. Alleen je bent wel wat beperkt.. Je moet het zien als je spieren die je aanspant maar ze dan niet meer goed willen ontspannen.. Dit gaat gepaard met veel krampen en af en toe pijn. 

Maar oké ja ik heb een spierziekte maar...... Hoe zit het met kinderen krijgen? Toen kregen we de klap... Ze zei ja dat gaat niet zo makkelijk helaas. De wereld zakte onder mijn voeten vandaan... je heb dus 37% kans op een miskraam en je moet weer een embryo hebben zonder de ziekte... of te wel PGD.. (embryo selectie). Gelukkig kregen we een tijdje later meteen gesprek met de klinische genetica zodat al onze vragen zouden worden beantwoord! Uit dat gesprek bleek dat PGD wel kon maar het echt niet noodzakelijk is omdat het een ziekte is waar je goed mee kan leven. Ja je hebt altijd kramp en vaak pijn... Maar het is te doen. Plus het speelt pas op na je 20e en als kind zijnde heb je er geen last van! 

 

8 juni hebben wij een gesprek gehad over Eléna en is er ook ten sprake gekomen hoe nu verder. PGD hoeft dus niet, en gaan we ook niet doen. Maar zelf zwanger worden lukt ook niet zoals we willen. Na mijn miskraam is mijn cyclus helemaal gaan schommelen, er is geen knoop aan vast te maken. Gelukkig zei de arts toen: Wij gaan jullie helpen!! Ga eerst naar je huisarts en zorg voor een verwijsbrief, en als hij je die niet geeft zorg ik er wel voor dat je 1 van mij krijgt! Ik heb de volgende dag meteen de huisarts gebeld en gevraagd voor een verwijsbrief voor IUI. IUI is inseminati, daarbij wordt het zaad van de man per direct je baarmoeder ingespoten. Na 1,5 week kreeg ik een melding dat we een afspraak hadden op 17 augustus bij de voortplanting geneeskundige!! Tot die tijd mogen we nog wel zelf proberen gelukkig! Maar ik ben zo blij dat we nu worden geholpen.!

 

Sommige van jullie zullen zich nu afvragen: waarom deel je dit nu met iedereen? Nou ik vind dat dit niet geheimzinnig hoeft de zijn! Er zijn zoveel stellen die niet zelfstandig zwanger kunnen worden en ook een traject in moeten! Meer dan wat jij denkt! En het is toch prachtig dat het er is? Waarom zou je het dan weg stoppen in een doofpot? Tuurlijk snap ik het als sommige dat doen! En daar is niks mis mee. Maar ik ben een open boek en vertel graag wat er speelt. Ook ik heb natuurlijk wel mijn grenzen met wat ik vertel, maar dit vertel ik eigenlijk zonder moeite! Ik zie het als een nieuw hoofdstuk en een mooi avontuur.

 

Ik hou jullie op de hoogte tot hoeverre ik kan. Sommige dingen blijven nou een maal privé. 

 

Binnenkort zal ik ook My Story bijwerken met wat er ongeveer precies is gebeurd met Eléna.

20/06/20

Vandaag hebben mijn man en ik heerlijk een dagje voor ons zelf gehad, aangezien wij maandag 5 jaar samen zijn. We hebben in de middag heerlijk samen op mijn scooter gereden. En ook best een hele grote ronde, bijna 30 km als het niet meer is. In de avond zijn wij uit eten gegaan bij een super lekker restaurant hier in het dorp. Geloof me het is daar zo verschrikkelijk lekker!! Ik zou er elk weekend wel willen eten! Voor mensen die er nog nooit zijn geweest lijkt het dat je met een 5 of 6 gangen menu heel weinig krijgt.. Maar geloof me dat is het niet! Wij komen er altijd prop vol vandaan haha. Mijn man heeft de 6 gangen verrassingsmenu gehad, ik ook de 6 gangen maar dan met bij passende wijn. Zo lekker!!! Vooral de wijn die je er bij krijgt! Past gewoon perfect bij de maaltijd die je op dat moment hebt! Het is maar goed dat er flink wat tijd tussen alle maaltijden zit, anders zou je er door de wijn kruipend weg gaan haha. Ik ben best wat gewend qua wijn (HUGO of andere wijn van de Aldi)), maar niet zoveel procent alcohol als dat ze daar in het restaurant hebben. Maar het is wel echt gewoon heel lekker wijn! 

Natuurlijk heb ik ook foto's gemaakt van al het lekkere eten! Alleen het eerste tussendoortje ben ik vergeten op de foto te zetten.. Dat was een soort kroepkoek gemaakt van zeewier met lamsoor en mayo gemaakt van rode biet en nog wat groente takjes.. (zeewier?) Ik weet het niet meer zo goed haha..

 

Nou lijkt het op meer dan 6 gangen maar dat komt omdat je er ook gewoon standaard wat tussendoortjes bij krijgt zoals het kroepkoek, brood en Klein mini ijsje in dat schattige kopje.

Benieuwd naar welk restaurant dit is? De Oude Sluis in Zoutkamp. Het restaurant is van 1 van de meest gezellige mensen die ik ken: Sytze en Famke.

En echt het is het proberen waard! Je krijgt er geen spijt van!

15/06/20

Ik heb alweer een tijdje niks geplaatst.. dat komt omdat ik echt mijn handen vol heb deze dagen.. Ik ben heel erg druk bezig met school, met Bailey en met ons huis.. Qua school ben ik druk bezig met opdrachten maken en vooruit werken! Ik en een ander klasgenootje hebben gehoord dat ze bijna 100% zeker volgend jaar al examen mogen doen. Dus wij moeten nu ook dan echt door werken, want hoe sneller je alles af hebt hoe sneller je examen mag doen!! Qua Bailey is er niet zulks leuk nieuws... Ze is helaas niet drachtig! Ze is flink schijnzwanger. Dus nu wachten tot ze weer loops is en dan laten we haar weer dekken. En qua huis ben ik bezig met de deurkrukken verven! Ik wil alle deurkrukken hier in huis zwart hebben zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen! Ik was er niet meer mee bezig omdat de mat zwarte spuit verf steeds op was.... Elke action waar ik kwam was het op... Dus laatst kwam ik in de action van Zuidhorn en ja hoor!! Daar stonden ze! Ik heb er meteen 6 mee genomen haha. Dus dat is work in progress, als alles klaar is krijgen jullie een foto te zien! Je kunt de foto´s nu ook al bekijken, maar dan moet ik naar mijn instagram @jwahofman . 

06/06/20

Vandaag hebben wij Bailey haar werpkist af gemaakt, ik laat hier later nog een foto van zien. Maar wij dachten dus: als ze echt drachtig is dan moeten we dat op tijd klaar hebben! Kijk als ze het niet is dan kunnen we het op zolder opslaan voor de volgende poging! Want 1 ding is zeker, als het nu niet is gelukt proberen we het de volgende keer gewoon weer.

05/06/20

Vandaag zijn we weer met Bailey bij de dierenarts geweest. Deze keer voor een röntgenfoto, helaas was er niks te zien.. De dierenarts vermoed dat het toch wat te vroeg was om het te kunnen vast stellen.. Dus de dierenarts heeft ons ingepland voor een 2e poging, deze vrijdag mogen we weer komen om te kijken of er nu wel wat te zien is. En ze doen de 2e röntgen op hun kosten!! Hoe lief! Ik hoop zo met heel mijn hart dat er dan wel wat te zien is!! Anders snap ik het echt niet meer.. Haar buik groeit en haar tepels worden steeds groter... Hoe verklaar je dat als ze niet drachtig is?? Schijnzwanger ken ik wel bij haar, en dit lijkt er echt niet op.. Ik hoop dat er vrijdag wel wat te zien is! We blijven duimen!!

02/06/30

2 juni alweer, ik vind echt dat de dagen en weken hard gaan.. 

Ik heb niet niks gedeeld in het weekend omdat we het best druk hebben gehad, maar ik zal jullie nu vertellen wat we allemaal hebben gedaan!

Zaterdag: mijn man en ik hebben zaterdag niet veel gedaan als ik het goed heb (sorry slecht geheugen haha). Wel hebben we in het eind van de middag heerlijk gebarbecued bij mijn schoonouders samen met mijn schoonzus en zwager. In de avond hebben mijn man en ik heerlijk even serie gekeken.

Zondag: Zondag zijn wij druk bezig geweest met mijn bankje, hij is eindelijk af......... soort van haha. Ik heb het bankje geschuurd en daarna in de lak gezet, maar nu komt het: De kleur lak vind ik dus verschrikkelijk haha. Nu moet er dus een andere kleur op, en ik wil graag zwart! Wij krijgen binnenkort ook een hek en die ga ik ook zwart maken, dus ja het bankje moet er wel bij passen haha. Ook hebben we zondag een deurkruk geverfd (gespoten) en raadt je het al welke kleur? yepp zwart! Ik volg op insta een super leuk account, toevallig is dat de zus van mijn schoonzus! En ook nog eens een aangetrouwde nicht van mij! Kleine uitleg: Mijn vader had eerst een andere vrouw, daarmee heeft hij 3 kinderen. 1 van die kinderen heeft 2 kids en is gescheiden en vond een andere man, die had ook weer kinderen en dat zijn dus mijn schoonzus en haar zus. Snappen jullie het nog? Het grappigste is, haar zonen moeten mij dus tante noemen en dat terwijl ik jonger ben.. ja heel ingewikkeld allemaal.. Maar goed, die insta is echt heel leuk! Haar interieur is volledig zwart met wit! En daar krijg ik mijn ideeën dus van haha. Natuurlijk wil ik dan ook even een shoutout doen naar haar account! Je kan haar vinden op insta via @mijnstijlwonen (Mijnstijlwonen).

Maar in de avond hebben wij weer een bbq gehad.. deze keer bij mijn ouders... Ja tot zo ver het afvallen, achja het was pinksteren en nog eens mooi weer. 

Maandag: Maandag zijn wij naar de bouwmarkt geweest voor zwarte beits, ook heb ik eindelijk weer een nieuwe frambozen struik, de vorige is helaas dood gegaan.. Daarna zijn wij ook even naar de action geweest voor zwarte spuit verf, en ja hoor helemaal op.. Wel heb ik nog zonnebrand kunnen scoren, ik ben dus goed verbrand op mijn rug... oeps. En eigenlijk wou ik dus ook nog tuinstoel kussens maar die ben ik dus helemaal vergeten. Dat kan later ook nog wel. Toen we thuis kwamen ben ik meteen begonnen met het bankje, maar ook snel weer gestopt helaas. Het waaide te hard waardoor je dus allemaal rotzooi op het bankje krijgt.. beetje zonde, dus ik heb het maar laten staan en wou er vandaag dus mee verder als dat lukt.

29/05/20

Vandaag ben ik officieel begonnen met afvallen met behulp van een boek van Sonja Bakker. Of ik dit ga volhouden is nog maar de vraag natuurlijk! Maar zoals altijd start ik het met de volle vertrouwen dat ik dit ga volhouden haha

Vandaag ben ik wel pas in de avond begonnen, omdat ik vandaag ook pas het boek binnen kreeg. Ik ben daarna meteen de supermarkt ingedoken om alle recepten op te halen. 

Vandaag hebben wij een preischotel met gehakt gegeten, wel even wennen aan de kleine porties maar het was echt lekker! Ook wil ik natuurlijk even het recept met jullie delen!

Ingrediënten voor 4 personen:

500 gram prei, 1 rode paprika, 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels tijm, 350 gram magere rundergehakt, 100 gram feta kaas, 1 theelepel kurkuma en als laatste zout en peper.

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de prei in ringen en was grondig. Laat goed uitlekken. Snijd de paprika in stukjes. Bak de prei en de paprika beetgaar in 3 minuten. Breng op smaak met tijm, zout en peper. Bak in een andere pan op hoog vuur het gehakt met olijfolie. Breng op smaak met kurkuma. Maak laagjes in een ovenschaal: start met het prei-paprikamengsel, dan een laag gehakt en sluit af met de rest van het mengsel. Verkruimel de feta erover. Plaats circa 10 minuten in de oven tot de feta lichtbruin is.

Eetsmakelijk!!

 

Als tussendoortje vanavond mogen we 2 schijven meloen!

 

26/05/20

Vanochtend kreeg ik even spontaan een toets.. Geen moeilijke toets gelukkig, maar wel even in de ochtend.. Ik had net 30 min mijn ogen open en dan meteen een toets.... Gezellig haha. Ik heb de toets wel goed gemaakt naar mijn gevoel! Ik wist alles en heb alles dubbel gecheckt! Dus als dit geen 9 of een 10 wordt weet ik het ook niet meer haha.

25/05/20

Vandaag ben ik even alleen naar de Tuinland geweest. Alweer? Yep alweer haha. Ik had potten gekocht maar dat waren dus de verkeerde.. oeps, naja kan gebeuren haha. Dus ik in de tuinland eerst maar die potten terug gebracht en kreeg ik mijn geld terug. Dus ik met mijn goeie gedrag de tuinland in, heb ik eerst 2 bubblegum aardbeien gekocht.. Ik kon het niet laten, ik moest ze mee nemen! Toen ik bij de potten aankwam gebeurde het... Deze domme idioot was haar papiertje vergeten waar de maten en de hoeveelheid potten opstond... Het zal ook weer niet zo zijn.. Dus alles moest op de gok.. Natuurlijk te weinig potten mee genomen maar de maten kwamen gelukkig wel overeen! 

Dus een tip van mij! Check altijd 200x of je het briefje of iets wel mee hebt haha. 

23/05/20

Vandaag zijn mijn man en ik even in de Tuinland geweest, ik moest een aantal potten hebben voor mijn planten en waar kwam ik ook mee thuis? Yepp een plant haha ik kan mij ook nooit inhouden... Maar het was wel een plant die ik al heel lang wou! Ik heb eindelijk een grote Zebrina in huis!!! Daarna in huis volledig aan het trekken en sjouwen geweest om een goed plekje te vinden! Uiteindelijk gelukkig wel een plekje gevonden, maar helaas moeten daar door 2 plantjes weg! Gelijk op Marktplaats gezet en binnen 15 min meteen antwoordt! Morgen worden ze als het goed is opgehaald! 

22/05/20

Vandaag even met een vriendin van mij Kollum onveilig gemaakt! Na dat we 2x naar Kollum zijn gereden hahaha oeps... We reden al in Kollum en toen dacht ik uuhh oeps, we zijn de kratten bier en brood vergeten.. Ja hoor konden we weer terug hahaha. Na de 2e keer weer in Kollum te zijn hebben we boodschapjes gehaald en zijn we even bij mijn zus geweest. Daarna nog even lekker bij de action geweest, en natuurlijk weer met een tas vol onzin naar huis gereden haha. In de avond heb ik even heerlijk film gekeken met mijn man.

21/05/20

Vandaag is het Hemelvaartsdag, ik had niet verwacht dat mijn man vrij zou zijn maar toch wel! (hij was 5 mei ook niet vrij namelijk)

Vandaag mocht meneer lekker klussen van mij, zodat ik boodschappen kon gaan halen. Zo gezegd zo gedaan. Toen ik thuis kwam was buurman er ook, die hadden even het geweldige idee om te gaan BBQ 'en. Dus ik zei prima maar ik ga niet weer naar de winkel haha.

Gelukkig waren de mannen zo lief om naar de winkel te gaan, daarna hebben we heerlijk gegeten. In de avond hebben we de vuurkorf aangezet en kwam een vriendin van mij ook nog gezellig! Mijn moeder had ook iets van goh laat ik ook maar komen haha.

We hebben een hele gezellige avond gehad met zijn allen. 

20/05/20

Vandaag was de speciale dag voor Bailey, vandaag had ze eindelijk de echo! De rit er naar toe was echt een hel.. Alles wat maar mis kon gaan ging mis.. Eerst was ik vergeten dat de weg afgesloten was dus moest ik omrijden, Daarna ging de brug ook nog eens open.. Maar de brug bleef zo lang open dat ik moest omkeren anders kwam ik veel te laat.. Ja er waren gewoon 7 boten.... 2 van die hele groten en de rest kleintjes.. Maar goed, ik dus omkeren.. Kom ik bij een rotonde, wat krijg ik voor me? yep, een slome vrachtauto.. Kan er ook nog wel bij. Kom ik in leek en wat tref ik daar? Eerst 2 trekkers en daarna nog een 45 km autootje.. Eenmaal bij de dierenarts was ik 5 min te laat, maar het bleek dat de dierenarts ook uitliep! Gelukkig maar!!

 

Bailey mocht eindelijk naar binnen, wij wachten en wachten en wachten.. Ja ze komen naar buiten! Helaas zegt ze.. Ik kon niks zien.. Hmmmm dacht ik dat is vreemd... Ik zie het aan mijn eigen hond, ze is 3kg gegroeid (lees: Bailey wou nooit aankomen.. ze is een jaar op 14 kilo blijven staan) Haar tepels en buik zijn gegroeid als kool, haar gedrag is ook anders dan anders.. en Benji de pup van mijn schoonmoeder, wil steeds bij Bailey drinken... Schijnzwanger ken ik maar al te goed.. dat heeft ze al 2x gehad maar dat komt vaak 3 maand na haar loopsheid. Gelukkig hoorde ik van iemand dat de 1e echo vaak zegt niet en de 2e rond de 45 dagen wel opeens zegt drachtig... Dus we wachten nog maar even af dan!

13/05/20

En dan is het alweer woensdag.. Ik vind dat de dagen en weken wel erg snel gaan hoor! Zo is het oud en nieuw en dan is het alweer je verjaardag.. Normaal duurde het altijd heel erg lang.. Maar ja ik heb nu ook iets te doen natuurlijk. En ik heb mijn sociale leven al wat meer op de rails dus ik spreek ook wat meer af met vriendinnen waardoor het ook heel snel gaat! Enigste wat sloom gaat is het zwanger worden.. Het wil niet zoals ik het wil.. Maar ja daar moet ik mee zien te leren leven helaas.. het komt zoals het komt. Geduld is een schone zaak! Enigste probleem...…… ik heb geen geduld met zulke dingen haha. En dan nog te bedenken dat zodra het raak is, ik alsnog 8 maand mag gaan wachten tot ik mijn armen hopelijk gevuld krijg.

11/05/20

Ik keek net even bij de statistieken, jeetje 8009 bezoekers alweer!! Wat gaat het snel! En natuurlijk weet ik dat niet al die mensen elke week lezen maar alsnog, ze bekijken mijn pagina wel! Hoe meer bezoekers hoe meer ik mij gehoord voel! Voor de mensen die thuis zitten: Wat doen jullie alle dagen? Mijn dagen bestaan uit school, Netflix, naar een vriendin, klussen in huis en het huis schoonmaken. Heel leuk dat we binnenkort weer naar school mogen voor praktijk lessen... Maar mij niet gezien, ik heb een aandoening (vertel ik later wel meer over, wanneer ik er aan toe ben) waardoor ik in de risicogroep val.. Plus een vader die wat ouder is. Ik ga het risico niet nemen.. Gelukkig snapt school dat wel en krijg je gewoon verder online les.

Ik had ook even een lach momentje tijdens de les, het blijkt dat ik de enigste ben van de klas die op schema loopt met een les. Dus dat betekent dat ik de toets mag doen! Nu weet ik dat een vriendinnetje/klasgenootje van mij ook bijna zover is! Wij zijn samen met nog 1 de snelsten en die ook echt iets doen.. Net als aanwezig zijn in de online les, het is altijd het zelfde groepje.. Maakt mij niet uit hoor, maar als je je diploma in een jaar wilt behalen zal je er echt toch iets voor moeten doen.. Maarja dat is hun pakkie aan haha. Ik wil wel snel mijn diploma dus ik doe er ook wat voor! 

 

Maar goed ik zal vandaag lekker bezig gaan met school en het huisje zo maar opruimen en schoonmaken. Het is hier soms echt een bende.. 4 katten en een hond is heel leuk, maar je krijgt er zoveel troep van! Gelukkig doet onze robotstofzuiger goed zijn werk hahaha Scheelt weer stofzuigen en dweilen haha.

07/05/20

En dan zitten we alweer een tijdje in de maand mei! Natuurlijk hebben we net een week vakantie achter de rug, en sommige zullen nog vakantie hebben. Ik ben praktisch de hele vakantie bezig geweest met school.. Ik wou graag alles af maken zodat ik weer bij loop. En dat is gelukt! Ook heb ik weer een cijfer binnen! Ik heb een 8,3 gehaald op een toetsje! Tot nu toe doe ik het aardig goed op school! 

Ook heb ik even een update over Bailey! Haar buikje groeit super snel! Ja nu al, geen idee hoe maar je ziet dat ze dikker wordt! Normaal zie je dat pas met 5 weekjes.. Bailey is nu 3 weekjes. Maar ja Bailey is ook een bijzondere hond haha. 20 Mei hebben we een drachtecho, dat stelt alleen maar vast of ze ook echt zwanger is, maar ik denk dan van wel hoor aangezien haar buik nu al groeit. Na de drachtecho wil ik ook een röntgenfoto gaan plannen 10 dagen daarna. Met een röntgenfoto kunnen ze zien hoeveel puppy's er zijn! Dat is wel handig om te weten voor tijdens de bevalling natuurlijk. Gelukkig hebben we al wel veel mensen die graag een pupje willen van Bailey. Ik kies niet zomaar mensen uit nee ik heb ze allemaal een vragenlijst laten invullen. Vanuit daar ben ik gaan kijken wie het meeste thuis is en wie verstand heeft van een Keeshond. Momenteel heb ik er al 7 plus ons is 8. Maar of er zoveel puppy's uitkomen is maar de vraag..

29/04/20

Vandaag ben ik even lekker bezig geweest met school, terwijl ik wachtte op mijn pakketjes. Ik heb 3 vlinderstruiken gewonnen via vakantieveilingen en die zouden vandaag worden geleverd. Ook zou er kleding binnen komen van H&M. 

Alle pakketjes zijn netjes geleverd en ik heb het deel van mijn huiswerk afgekregen die ik af wou hebben vandaag. Ik zeg een heerlijk geslaagde middag! Vanavond hebben wij de vlinderstruiken in de grond gepoot en zijn daarna even heerlijk samen gaan fietsen. Helaas wel zonder Bailey.. Bailey heeft een mooie harde buik plus dikke tepels en melkklieren, dus duid al mooi op een zwangerschap! Dus ik wil Bailey ook niet meer te veel belasten door te gaan fietsen en etc. 12 Mei weten we 100% zeker of Bailey zwanger is! Dan hebben we namelijk de echo!! Natuurlijk laat ik het jullie weten zodra de echo is geweest! 

27/04/20

Fijne koningsdag iedereen!! 

Vandaag zijn ik en mijn man naar Leek gegaan, even weer naar de action (deze is echt vele malen groter dan die van kollum) Ik had leuke vlinders gekocht voor onder de overkapping maar ik had net 1 te weinig. En ik wou de rest van de kleding even terug brengen. Natuurlijk heb ik weer veel meer gekocht dan nodig haha. Eenmaal bij de kassa dacht ik nou dit wordt sowieso bij betalen.. Bleek dat ik bijna €5 terug kreeg! Dat is altijd mooi mee genomen! En dan nog te bedenken dat ik moest betalen, mijn man wou niet! Haha heeft hij even mooi €5 misgelopen, ook al heb ik de kleren betaald.

Eenmaal thuis zijn wij lekker in de tuin bezig geweest. We hebben de laatste vlinder opgehangen, en we hebben de tomaatjes en de augurken in de grond gezet. Die waren namelijk al groot genoeg. 

25/04/20

Vandaag ben ik samen met mijn man naar Kollum gegaan om wat kleding te scoren voor mij. Helaas na 10 broeken passen zat er geen 1 bij die me goed stond of lekker zat.. Daarna zijn we naar de Action gegaan om wat kaarsjes te kopen voor onze kleine meid. Ook kwam ik daar super leuke kleding tegen! Normaal koop ik niks qua kleding bij de action.. maar dit was echt te leuk om te laten liggen. Ik heb 2 shirtjes met een leuk printje, 4 broeken waarvan 1 een korte broek en nog 2 hemden gekocht. 

Thuis heb ik alles gepast, ik heb besloten alleen de 2 shirtjes, 2 broeken en 1 hemd te houden. De rest was veel te groot.. 

Vandaag heb ik ook mijn Sodastream binnen gekregen! Ik hou nu al van dat ding!!

In de avond heb ik een klein mini feestje met wat vrienden. Gewoon klein en niet te heftig.

22/04/20

22 april alweer! Wat gaat de tijd snel zeg.. Maar 22 april is MIJN dag! Want vandaag ben ik jarig! Alweer 22 lentes jong. Helaas niet de verjaardag die ik gehoopt had nu met corona.. Maar goed het is niet anders helaas. Wel kwamen vanochtend mijn ouders voor een bakje koffie, en vanmiddag ook wat familie. Wel allemaal apart natuurlijk, tegelijk wil ik niet vanwege besmetting gevaar. En zaterdag komen wat vriendinnen voor een wijntje <3 Wel lief dat ze toch willen komen nu met het corona gebeuren.! 

Nog even een leuk feitje over mijn verjaardag! Het is woensdag 22 april. Ik ben ook geboren op een woensdag, en ik ben 22 geworden en de datum is ook 22. Vond ik wel lekker toevallig haha.

19/04/20

wauw wauw wauw!!!!! Ik bekeek even hoeveel bezoekers ik heb op mijn blog! Ik schrok er gewoon van... De teller staat gewoon op 7228!! Ik kan het gewoon niet beseffen dat zoveel mensen mijn blog willen en hebben gelezen.. Dat laat je wel even schrikken hoor, vooral omdat zoveel mensen mij ook volgen via my life now.. Jeetje mensen... echt heel erg bedankt!! Het doet mij echt heel erg goed!! 

Maar oké school.. Zoals jullie weten heb ik mijn 2e cijfer gekregen! Nou op de toets over post! Ja echt waar, over post. Ik moest leren hoe je post verzend en hoe je alles verwerkt, zelfs de tarieven moest ik opzoeken. Er komt zoveel bij kijken niet normaal! Maar ik heb dus mijn cijfer! ik heb een 8,2 gehaald! 1e cijfer van deze opleiding van een 10! Dus ik doe het toch best wel goed! Maar het kan altijd beter vind ik! Een 8 kan een 9 worden en een 9 kan een 10 worden. Ookal weet ik dat een 10 wel erg hoog gegrepen is.. Maar goed we zullen zien wat ik voor de rest zal scoren op mijn vakken. 

 

Een hele fijne zondag avond <3!!

16/04/20

Update over gisteren: Het dekken is geslaagd!! Nu 30 dagen wachten om te kijken of Bailey ook echt zwanger is geworden! Ik ben zo blij! Ook lijkt Bailey heel vrolijk op de 1 of andere manier haha. 

Vandaag heb ik ook een pakketje van Yves Rocher binnen gekregen! Even een lekker verwen momentje voor me zelf! Ik hou er van. Ik heb zelf bruiner gekocht, 3 soorten douchegel, parfum en een body spray! En ik kreeg er zelfs een cadeautje bij! Een super leuke horloge! 

Vandaag ook mijn aller eerste toets gekregen voor school! Ik heb er een erg goed gevoel over! Ik laat jullie mijn cijfer zodra ik deze binnen heb!

15/04/20

Jullie denken vast met welke smoes komt ze nu, aangezien ze niet veel plaatst! Nou geen smoes.. ik heb het niet druk, ik verveel me ook niet.. Maar ik weet soms gewoon even niet wat ik met jullie kan delen.. Ik doe niks bijzonders, ja gisteren wel maar dat vertel ik zo wel!

Mijn man zit thuis omdat hij een gescheurde enkelband heeft, en ik ben druk met school bezig! ik zou namelijk stoppen met deze opleiding, maar nu denk ik er (weer) anders over.. Yep deze meid heeft haar gedachten weer anders hoor.. wanneer niet haha. Maar ik blijf op deze opleiding! Ik ga de opleiding in een jaar doen aangezien een half jaar nu niet gaat lukken helaas. 

Nou dat was over school, heel boeiend natuurlijk. Maar gisteren is er iets leuks gebeurd! Jullie weten dat wij een hond hebben genaamd Bailey. Zij is een wolfskees, en die keesjes komen helaas niet veel voor hier in het noorden. Dus wij hebben besloten om een nestje te doen van Bailey. Ze is 2 jaar oud dus dat is een goede leeftijd om een nestje te krijgen. Eergisteren zijn wij bij een keeshond geweest zodat Bailey gedekt kon worden, helaas was hij veel te klein.. Hij leek op de foto groter, maar helaas meneertje was te klein! Dat was best heel erg zielig om aan te zien.. Bailey die klaar stond, en dat hondje springen en piepen omdat hij er niet op kon komen.. Okey jammer maar helaas.. We vonden nog een kees, een middenslag! Dat zou goed moeten komen! Eenmaal aangekomen, nee hoor Bailey toonde 0 interesse.. Ze vond de witte kees helemaal niks aan.. Na 2 uur zijn we naar huis gegaan omdat het niet ging.. Bailey raakte gestrest en ik ook, omdat ik het zo sneu vond. 

Ik had een oproep geplaatst op marktplaats toen we thuis waren, dat we een dekreu zochten! Ja reactie! 2 stuks! Helaas allemaal in het zuiden.. en geen wolfskees helaas.. en die wouden we eigenlijk wel.. Ja nog een reactie! Iemand wou wel een pup van Bailey, en gaf een tip dat er in Friesland 1 was! Ik meteen zoeken en ja! Een wolfskees!! Meteen bericht gestuurd en aardig snel weer een reactie terug! We konden die avond al terecht! Dat was dus gisteren!

Eenmaal daar aangekomen, bleken het super aardige mensen te zijn met een prachtige wolfskees! Er was meteen een klik met Bailey en Kees. (ja zo heet de keeshond haha) Kees liet zich niet tegen houden en sprong er meteen boven op! De 2e keer meteen goed! Ze zaten vast! Na ongeveer 20 min waren ze weer los. Even lekker laten uitrusten, en daarna gingen ze meteen super leuk samen spelen! Het was zo'n mooi beeld! Zo lief samen spelen! En na een tijdje dacht Kees ik ga er weer boven op. En ja weer vast! nu 10 min. Daarna waren ze ook helemaal op. 

Nu is het de volgende dag en gaan we vanmiddag weer even heen. 2x dekken is beter zei ze. Nou ja prima dan doen we dat! Het is ook geen straf voor Bailey! Ze had het heel erg naar haar zin! 

 

Nou snap ik dat de meningen zijn verdeeld over het laten dekken van je hond.. Maar geloof me als ik zeg: We doen het verantwoord en hebben de dierenarts bij de hand voor tips en tops! Het komt allemaal goed! En nee we gaan de pupjes niet zomaar weg geven aan mensen! Het moet wel klikken tussen ons en de mensen en natuurlijk met de pup en de mensen. 

08/04/20

Sorry sorry sorry! Ik ben de laatste tijd niet echt bezig geweest met mijn blog.. We zijn erg druk bezig in en om het huis. Binnen in huis nog steeds met de meubels bezig en om het huis nog bezig met de tuin. Ik heb wel een nieuw projectje, ik ben zelf een bankje aan het maken die dan voor het huis zal staan! 

In deze rare corona tijden moet je toch iets doen om je zelf bezig te houden. Ik wil proberen zo vaak mogelijk iets te plaatsen, maar ik kan niks beloven helaas.. 

01/04/20

1 april alweer, wat gaat het snel zeg! April de maand waarin mijn neefje en ik jarig zijn! Mijn neefje wordt dan alweer 1 jaar! 1 jaar op deze wereld alweer, jeetje wat ging dat snel! En ik word 22 april alweer 22, Ik had mijn verjaardag al helemaal gepland maar helaas valt dat in duigen nu met de corona crisis... 

Vandaag zijn mijn man en ik samen naar de tuinland gegaan! Ik wou namelijk mijn studie kamer even mooi inrichten met plantjes! Ook krijg ik binnen kort 2x een stekjes box binnen! Ik hou gewoon heel erg veel van stekjes! Een plant zien groeien vind ik gewoon erg leuk om te zien! Ik zal jullie ook even laten zien welke plantjes ik heb gekocht. 

En vandaag probeerde mijn (schoon) zus mij ook even in de maling te nemen voor 1 april hahaha helaas is het haar niet gelukt! Sommige vinden het geen tijd voor grappen maar ik denk er anders over! In zulke tijden moet je juist even tijd maken voor grappen zodat we kunnen lachen! 

30/03/20

Vandaag ben ik in de middag even heerlijk naar tuinland geweest! Officieel moet je thuis bleven i know… maar de muren komen nu gewoon echt op me af! Ook al zou je denken dat ik dat wel gewend ben.. Nou dit niet.. Normaal ging ik er vaak tussen uit, maar nu mag dat helaas niet! Maar goed bij de tuinland heb ik veel bloembollen gekocht en een nieuw monstera plantje voor boven. De bloembollen zijn speciaal voor vlinders! Ik wil dit jaar heel graag vlinders in de tuin! Elk vlindertje doet mij denken aan Eléna en mijn miskraam. Dus ik wil mijn hele tuin vol vlinders hebben! Ik ben al erg goed op weg! Achter het huis heb ik aan 1 kant heel veel zaadjes en bollen geplant voor vlinders, en voor het huis ook al! 

27/03/20

Okee ik vind dit veel thuis blijven en niet veel mogen doen echt niks.. Ik weet soms gewoon niet wat ik jullie kan vertellen omdat ik ook eigenlijk niet veel doe.. Ja vandaag hebben ik en mijn man weer even wat leuks gedaan met zijn 2en. Wij hebben even heerlijk op Lauwersoog mijn mountainbike uitgeprobeerd! Mijn man heeft natuurlijk ook 1, dus even samen fietsen was wel even lekker! Het zonnetje zat ook heerlijk mee, alleen mijn kont niet... Zo'n zadel doet best wel pijn haha, ik had wel een leuk broekje aan maar dat helpt niet heel erg veel! Ik had wel die van mijn man aan, want die ik had besteld was niet veel soeps… Erg dun en werkt voor geen meter helaas.. Zelfs heb ik 2 zadelhoezen er op met gel erin, dat helpt ook niet eens zo veel haha.. Ik hoop dat mijn lichaam snel wend aan mijn zadel haha! 

Voor dat wij konden mountainbiken moesten mijn 2 binnenbanden even worden vervangen, de oude waren een beetje beurs geworden! Ik heb het meeste deel zelf gedaan, mijn man heeft wel flink geholpen natuurlijk, want dit was de eerste keer dat ik banden verwissel op een fiets haha! Het ging best goed, al zeg ik het zelf.

25/03/20

Zoals een aantal van jullie misschien wel hebben gemerkt, is dat ik de webshop heb verwijderd.. Niet omdat het niet liep, maar omdat ik een hele nare reactie van iemand heb gekregen... Ik schrok daar best wel van, vooral de narigheid.. En ik wil zulke boodschappen helemaal niet over brengen met mijn blog.. Daarom heb ik de webshop verwijderd! Ik zag dat een aantal van mijn lezers dingen in hun winkelwagentje hadden zitten! Via mijn facebook kun je zien dat ik een pagina beheer genaamd Best Beauty Products & More. Via daar kun je mij een pb sturen en een bestelling plaatsen! Ook mag jij mij gewoon een pb sturen of een mail! info@mypregnancyjourney.nl 

Nu nog een sorry, omdat ik niet veel meer plaats.. Ik heb het heel erg druk aan mijn hoofd de laatste tijd.. ik zal jullie daar uiteindelijk ook wel over vertellen.. maar nu nog niet.. Dit blijft nu nog tussen ons en de familie. 

Vandaag staat er veel op de planning! Gisteren hebben wij mijn mountainbike opgehaald! Wel 2e hands maar dat vind ik juist ook wel weer leuk! Nu kan ik de fiets lekker op pimpen naar mijn smaak!! En als alles goed is komt vanmiddag ook mijn fietsbroek! Zo'n heerlijke broek met een pannenkoek er in hahaha! Als ik mijn fiets naar mijn smaak heb gemaakt zal ik ook een voor en na foto sturen! 

Ook heb ik om 11u een uurtje Nederlands! Handig dat thuisschool! En tijd voor andere dingen en tijd voor school! 

Plus vandaag komt nog een pakketje! Iets van mijn thuiswerk! Iets om mij mee te helpen met afvallen!! Ik wil heel erg graag afvallen voor dat wij op vakantie gaan! Ik laat jullie natuurlijk wel weten hoe dat gaat! Voor nu wens ik jullie een hele fijne en zonnige woensdag toe! 

22/03/20

Over precies een maand ben ik jarig! 22 april word ik alweer 22! Nu is het nog maar de vraag of ik het kan vieren... Mijn vader was 20 maart jarig en niemand kwam.. Ja alleen ik en mijn man.. Ik vind dat zo zielig! Ik hoop dat het corona gebeuren straks minder is en ik normaal mijn verjaardag kan vieren! Net als mijn neefje die 10 april jarig is, hij wordt dan 1! Ik hoop dat er mensen dan op bezoek komen! Niet dat hij het besef heeft, maar dat is ook zo zielig als niemand komt! 

Vandaag heb ik eerst van 12 tot 14u dienst, daarna ga ik mijn haren even ontkleuren.. Ik deed een poging tot zilver helaas is dat niet goed gegaan en is mijn haar nu rat grijs.. 

Even terug komen op het dienst gedeelde... Ik loop sinds kort mee in een grote facebook groep, ze zochten moderators en ik wou graag helpen! Vandaag heb ik 2 uurtjes dienst en dinsdag en woensdag ook! Als alles dan goed gaat mag ik volgende week zondag alleen! Het is erg leuk om te doen plus je hebt tenminste iets te doen deze dagen!

18/03/20

3 dagen niks gedeeld sorry daar voor!! We hebben het heerlijk druk in huis! We zijn heerlijk even de meubels aan het verven!! Ik wou stiekem nieuwe meubels, maar dat is best prijzig... Dus kwam ik met het idee om ze zelf even te verven!! Het ziet er zo goed uit! Net alsof wij nieuwe meubels hebben gekocht! Alles was helemaal hout kleur, nu zijn de poten zwart geverfd! Het staat echt super leuk!! Natuurlijk heb ik er ook even een foto bij gezet zodat jullie ook even kunnen kijken! Als alles is geverfd laat ik alles zien! <3

15/03/20

Tjaa de corona maatregelen. Nu ben ik stiekem wel even benieuwd wat jullie er van vinden! Zijn jullie het eens met de maatregelen? Laat het weten in de pol hier onder! 

Maarja ik ben nu dus vrij tot 6 april... Gelukkig gaan ze wel kijken naar thuis opdrachten! Daar ben ik wel heel erg blij mee! Zit ik tenminste niet stil! 

Wat vinden jullie van de corona maatregelen?

14/03/20

Vandaag zijn mijn man en ik bloembollen wezen planten. Want ja lente komt er aan, of is er al!! Het was heerlijk weer vandaag! En ik kon zien in de straat dat iedereen lente kriebels had! Iedereen was buiten bezig! Dat geeft je zo'n fijn gevoel! Iedereen heerlijk buiten, de vogels die heerlijk fluiten en de hond die gek in de kop is hahaha! Bailey dacht het zonnetje schijnt de lucht is blauw en hallo water!!! Ja, Bailey was weer 1 grote waterrat! Nadeel? Ze stinkt een uur in de wind naar sloot... Dus die kan ik vanavond even gaan douchen! En oh wat vind ze dat leuk...…… not… Je zou denken dat een waterrat douchen ook leuk zou vinden. Nou deze niet haha 

13/03/20

Vrijdag de 13e de dag dat iedereen gek werd... Wie is er met het idee gekomen om te gaan hamsteren??? Ik zag het al voorbij komen op whatsapp en op het nieuws... Iedereen gaat hamsteren!!! Ja sh*t dacht ik... mijn moeder moest nog boodschappen halen voor de verjaardag van mijn vader! Dus ik stelde voor dat ik heen ging want zij was nog aan het werk.. Ik vol goede moed naar de Jumbo... Parkeren? nope nergens plek, dus dit begon al goed.. Eenmaal in de winkel... wat een gekkenhuis!!!! Schappen leeg of half leeg, mega drukte.. En het gekste vind ik nog wel het bier was bijna helemaal op! Hoezo bier op? Mensen dat is geen levensmiddel! Wc papier was ook helemaal op... Echt gekte...  Ik naar de Aldi, ja daar waren de schappen nog aardig vol! Tot ik bij de kassa kwam.. mega rij door de hele winkel heen!! Het is nog erger dan Kerst.... Heel Nederland doet alsof er een zombie aanval komt.... 

12/03/20

Vandaag weer een dagje school! Ik heb dus zo een rekentoets... Rekenen is niet mijn sterkste vak helaas.. Wish me luck!!!!

Nou de toets heb ik achter de rug! Wat een ramp! Volgens de leraar was het een goede score haha, voor mij zelf kon het veel beter! Ook heb ik met mijn slb-er een gesprek gehad voor een aangepast rooster! Ik weet niet of ik het al had gemeld, maar 4 mei start ik met een nieuwe opleiding! Ik ga verzorgende IG kraamzorg doen! Het is een 1 jarige opleiding bij Capabel! Hier voor moet ik 1 dag in de week naar Zwolle en als het daar niet start moet ik naar Utrecht! Voor de rest is het thuis werk! en 2 periodes stage. Ik heb er echt onwijs veel zin in!! 

Hoe komt het dat ik weer verander? Ik kreeg te horen dat de opleiding die ik nu doe, niet meer in een half jaar mogelijk is en dus een jaar duurt!! Toen dacht ik bij me zelf, dan kan ik net zo goed een andere opleiding doen die mij wel past.. Dat scheelt wel weer een jaar namelijk!! Aftellen naar 4 mei is begonnen!! 

11/03/20

Vandaag een dagje school gehad, ik had Nederlands, Engels en Excel les. Nederlands had ik binnen een half uur af... De leraar was zelfs verbaasd dat ik zo snel was! Tja niv 4 denk niveau he. Engels was ook echt makkelijk! We leerden hoe je je zelf moet voorstellen... dat leerde ik al in groep 7-8... Excel les was ook makkelijk! Ik weet gelukkig al hoe dat allemaal werkt! 

10/03/20

Corona... Tja wat is het nou? Is het een normale griep of is het levensbedreigend? Ik wou dit typen met het idee ik ben er niet bang voor.. Maar eigenlijk ben ik dat wel! Niet perse voor me zelf maar meer voor mijn vader en oom... Mijn vader en oom zijn beide in de 70.. En mijn vader heeft COPD.. Dus voor hem maak ik mij wel extra zorgen, vooral omdat hij regelmatig naar Duitsland gaat. Je hoort ook dat ouderen er aan dood gaan.. Dus ja ik ben wel wat angstig, vooral omdat het nu dus ook al in Friesland is!! Groningen heeft gelukkig nog niks.. Maar dat kan ieder moment wel gebeuren. 

Ik zag dat de meerderheid had gestemd op niet mee bezig en het is gewoon een griep. Groot gelijk! Het is ook wel een gewone griep, maar voor ouderen en mensen die zwakker zijn is het bedreigend. Ik zelf heb een lage weerstand en astma, dus ik ben er ook weer vatbaarder voor. Ik hoop met heel mijn hart dat de corona snel voorbij gaat, of dat er een vaccin voor komt en natuurlijk een geneesmiddel! En dat we het voortaan gewoon houden bij de Corona bier!!

Voor de mensen die dit lezen en corona hebben: Ik hoor dat er veel nativiteit naar corona patiënten gaat... Ik snap niet waarom?! Jullie blijven ook gewoon mensen! Ja jullie hebben het, maar dat betekent nog niet dat jullie anders moeten worden behandeld.. Moet je nagaan wat een virus uitbraak doet met mensen... Ik wens jullie heel veel sterkte en beterschap toe!!! Succes! 

Vandaag ben ik ook even naar de action geweest! Ik heb even 2 kattenmandjes gekocht en wat leuke spulletjes voor school. Die kattenmandjes gaan heel facebook rond, dus ja dan kan ik natuurlijk niet achterblijven! 

07/03/20

Vandaag was het echt een heerlijke lente dag!! Ik kreeg meteen de lentekriebels! We hebben het hele huis schoongemaakt, en de stoomcleaner geleend van mijn I en M! Heerlijk ding! Ons vloerkleed, krabpaal en vloer zijn weer heerlijk schoon! Dat gevoel dat je in een schoonhuis zit vind ik zo fijn!! 

05/03/20

Vandaag weer even naar school geweest! Ik moest mijn keuzedeel vandaag gaan presenteren! Het voelde niet eens als presenteren, het was 1 op 1 met mijn slb-er! Echt super fijn om het op zo'n manier te doen! Het was eerder gezellig dan dat het voelde als een verplichting! Ze was zo trots op mij! Natuurlijk heb ik ook verteld over wat er allemaal is gebeurd en dat ik een blog heb om het van mij af te schrijven! Ze moest even een traantje weg pikken omdat ze blij en trots was! En dan het cijfer! Ik heb gewoon een 10!!!! Mijn aller eerste cijfer is gewoon een 10! ik was/ben zo blij!! 

Vandaag is er ook een pakketje binnen gekomen voor de katten en voor Bailey! De katten hebben allemaal speeltjes en Momo heeft een speelvoerbak gekregen! Nu moet hij moeite doen voor zijn eten, tot de hoop dat hij sneller af valt! Bailey heeft een reiswaterfles gekregen! Speciaal voor onze vakantie in juli! Ik hoop dat de vakantie wel door gaat! Nu met al dat corona gedoe in de wereld! Dat brengt mij meteen naar een vraag voor jullie!! Zijn jullie angstig/paniekerig voor de Corona-Virus ?? Hier onder zie je weer een poll! Ik ben benieuwd naar wat jullie vinden, en dan zal ik het er later even over hebben en over hoe ik er over denk!

Hoe denken jullie over het corona-virus?

04/03/20

De 4e dag alweer van maart!! Wat gaat het snel zeg! Ik ben ook al weer bijna jarig.. 22 april wordt ik alweer 22! Het voelt nog maar zo kort geleden dat ik 21 werd en ik 20 weken zwanger was! Ik hoop dat ik deze keer met mijn verjaardag ook zwanger ben! Het duurt me allemaal veel te lang! 

Net mijn nieuwe schoenen even opgehaald bij een DHL punt!!! Ik heb eindelijk eens Uggs!!!! Ze lopen echt heerlijk!!! Ben er heel erg blij mee! 

Vandaag heb ik leuks op de planning staan! Ik ga een logo ontwerpen voor mijn blog! Ik heb een facebook pagina speciaal voor mijn blog, maar die is nog lang niet af! Als profiel foto wil ik een gave logo! En als banner wil ik waarschijnlijk de titel van mijn blog! Ik houd jullie op de hoogte!!

03/03/20

Vandaag is het even een sombere dag... Vandaag zou mijn opa jarig zijn! Die is helaas al een hele tijd terug naar de hemel gegaan.. Ik mis heb nog steeds elke dag! Vooral op zulke dagen mis ik hem het meest.. Ook met alles wat er is gebeurd verlang ik nog altijd naar zijn steun! R.I.P Opa! I love you!!

02/03/20

Vandaag zijn we in de avond naar de dierenarts geweest met onze oudste kater Momo.. Hij had al de hele tijd niks gegeten, terwijl hij altijd eet.. het is ook dikkertje van 7,5 kilo.. Ik had even zijn temperatuur gemeten... Ja hoor 40.5!!! Ik had meteen de dierenarts gebeld, en we moesten meteen komen! Bij de dierenarts had hij al 40.7! Ook bleek dat hij best last van zijn buik heeft... Arm kereltje.. ik kan er niet over als 1 van mijn dieren pijn heeft of ziek is.. Hij heeft een spuitje gekregen voor de koorts, een kuurtje van 5 dagen en nog wat voor de koorts/pijn/ontstekingen. Ook hebben we speciaal voer mee gekregen omdat Momo nu echt 3kg moet afvallen! Gelukkig is hij al 1kg kwijt omdat ik hem minder eten gaf, hij was namelijk 8,5kg! 

Die dieren zijn ook veel te verwent bij ons haha.

01/03/20

Daar zijn we dan! De eerste dag van maart! En de teller van mijn bezoekers staat vandaag op...……… 5131!!!!! Dat betekent een winactie!!! Ik heb 3 producten voor jullie waaruit jullie kunnen kiezen!! Let op je mag maar 1 product per persoon kiezen!! 

Wat kun je winnen:

Een donker bruine luchtbevochtiger!!

Een super leuke wandklok met de diameter van 40cm!!

En als laatste een messenslijper met 3 verschillende slijpen!!

Op mijn Facebook hou ik de winactie! Dus wil je 1 van deze gave dingen winnen, moet je naar mijn Facebook en dat berichtje delen en liken, reageren met wat je wilt winnen en mensen taggen!!! Simpel toch?? SUCCES!!!! https://www.facebook.com/asia.oosterkamp.1 

29/02/20

29/02 de extra dag van het jaar! Vandaag heb ik mijn nagels laten doen, en in de middag zijn mijn man en ik naar de bouwmarkten geweest. We hadden zwarte sierplinten maar die waren verkeerd... Dus deze hebben wij even omgewisseld voor witte! Daarna zijn wij door gegaan naar de Primark, helaas heb ik daar niks kunnen vinden.. 

Daarna zijn wij nog even naar Leek gegaan, om even voor schoenen te kijken voor mijn man! Natuurlijk vond meneer niks leuk.. Door naar de volgende winkel, ook niks... Ik heb echt een lastige man.. Wij zijn daarna maar naar de flitsverkoop geweest, daar hebben wij 2 pincetten gekocht, want ja die dingen verdwijnen hier altijd.. Ook heb ik een honden speeltje en kattenspeeltjes gekocht. En toen zag ik een pak met 9 puzzelmatjes voor 5 euro!! Die laat ik natuurlijk niet liggen! Daar hebben wij meteen 2 van gekocht! Eenmaal thuis had ik ze in elkaar gezet om te kijken.. Wat bleek? We hebben 2 verschillende kleuren gehaald... oeps.. Nu hebben wij 9 zwarte en 9 grijze.. Maakt ook niks uit, staat wel leuk! Wel heb ik even 2 pakken erbij besteld om het wat groter te maken, zodat onze toekomstige kind er lekker op kan rollen bollen! 

28/02/20

Vandaag zijn mijn man en ik in de avond naar Kollum geweest, om even te shoppen!! Ik wou graag een posthouder hebben, die heb ik gelukkig kunnen scoren! En ik heb het spel party en co gehaald! Die hebben we in de avond uitgeprobeerd samen met moeder en een goede vriendin! Dat was lachen natuurlijk! Ik heb echt een super leuke avond gehad!

28/02/20

Okeee even een geluksmomentje!!! Ik heb zo juist een Pre-order gedaan!! Ik ben ongelofelijk fan van Niall Horan!! Niet iedereen weet dat natuurlijk!! Maar ik heb dus zijn album pre-order gedaan!!!! 12 maart komt zijn album uit!!! Ik laat het jullie allemaal weten wanneer ik deze binnen heb!!!! Ik ben zo blij!!!!!

27/02/20

JAAAA daar is die dan!!! Mijn nieuwe tattoo!!! Ik ben er echt super blij mee!! Wel moet ik toegeven dat dit de pijnlijkste plek tot nu toe is! Op mijn onder arm en borst deed niet zo veel pijn! Borst helemaal niet haha! Dit vind ik persoonlijk tot nu toe de beste tattoo die ik heb!! Ook omdat deze natuurlijk een emotionele betekenis heeft! Ik heb de tattoo gewoon van internet af gehaald, maar wel aangepast naar mijn wens! Normaal had deze geen vleugels bij het kindje maar dat wou ik wel! En dan geen engelen vleugels maar vlinder vleugels! Want Eléna is voor mij een vlindertje! Ik wou perse haar naam er bij, en een stukje van haar hartslagje! Hij heeft dat allemaal perfect er bij gevoegd!! Nogmaals ik ben er zo blij mee!!

26/02/20

Ik ben vandaag even met mij moeder naar de banenbeurs geweest in Groningen.. Helaas viel het mij echt heel erg tegen!! Niks wat mij leuk leek! Niks wat nou echt bij mij past.

Thuis heb ik even een testje gedaan om te kijken welke opleiding er bij mij past! Op nummer 1 staat verpleging, dat klopt eigenlijk wel want ik wil eigenlijk wel verloskundige worden! Ik heb het beroep van dicht bij mee gemaakt en ik dacht steeds dit wil ik ook heel erg graag doen!! Wat er op nummer 2 staat maakte mij aan het lachen!! Secretariaat en Receptie! En welke opleiding doe ik? Juist die! Wil je zelf ook de test doen? klik dan even op deze link: https://www.nti.nl/test-jezelf/beroepskeuzetest-per-niveau/ Succes!! Ik ben benieuwd wat er bij jullie uit komt! Komt er het beroep uit die je nu ook doet of misschien wel je opleiding?? Je mag het mij natuurlijk laten weten via de reacties!! Ik ben erg benieuwd!

Ik denk dat studiekeuzes het lastigste is wanneer je nog jong bent! Vroeger kende ze deze stress niet! Nu heb je zoveel keus omdat alles is uitgebreid! En wij maar denken..... Ja wat wil ik nou met mijn leven? Ik weet het zelfs nu niet eens en ik wordt bijna 22.. Ik heb nu in mijn hoofd verloskundige.. maar eerder had ik in mijn hoofd dierenarts.. Die keuze stress ligt zo ongelofelijk hoog dat ik het nu even niet meer weet! Volgensmij was vroeger alles makkelijker qua studies.. 

Ik ging eens uit nieuwsgierigheid kijken uit welke landen mijn lezers komen! Stond er een beetje verbaasd naar te kijken eigenlijk! Nederland, België, Amerika, Curaçao, Canada, Polen, Italië en Portugal!! Dat is een bijzonder lijstje vind ik zelf!! Ik ben zo trots dat ik dit heb mogen doen! Een eigen blog die best wel wat succes heeft! Natuurlijk hoop ik op meer succes en hoop ik dat mensen mij makkelijker kunnen vinden op google! Maar dat zie ik dan wel allemaal! Ik blijf nu gewoon heerlijk bloggen voor de lezers die ik nu heb! 

Maar vergeten jullie mijn doel niet voor een winactie!! Help mij aan de 5000 en ik doe een super leuke winactie!!! Hoe help je mij? Vertel over mijn blog of deel mijn link op facebook! Ik meld vaak dat ik een update heb dus jullie kunnen dat bericht ook gaan delen! Je vindt mij op facebook via Asia Hofman-Oosterkamp! 

De link naar de test vindt je hier onder!

25/02/20

Vandaag kwam ik een tekst tegen die mij recht in mijn hart raakte.. Ik heb dat niet heel erg vaak met teksten maar deze deed echt even pijn..  Vooral omdat dit een wens is die ik al sinds de crematie bij me draag! Kon ik dit kon ik dat.. Ik heb 2 dingen niet gedaan waar ik nog spijt van heb.. Ik heb maar niet nog even flink geknuffeld omdat ze zo kwetsbaar was en het meer fout zou doen dat goed. En ik heb haar voor het laatst geen kusje meer gegeven omdat ik nog bang was voor haar.. en omdat ik bang was dat ik mij dan ook niet zou kunnen bedwingen om haar te knuffelen.. 

Ik denk niet dat veel mensen mij zullen snappen dat ik bang was voor haar.. Maar geloof me je wanneer je bevalt van een levenloze baby die ik er ook nog eens eng uitziet op het eerste gezicht, dan hou je geheid een flinke trauma aan over.. Tuurlijk vond/vind ik haar het mooiste van allemaal, maar het eerste beeld wat ik van haar heb krijg ik niet uit mijn hoofd.. Daarom had ik een soort van angst voor haar.. Die angst/trauma zal ik voor altijd bij me dragen.. Ik hoop dat zodra ik beval van een levend kindje, ik niet bang ben om hem/haar dan vast te houden aangezien ik dat wel had bij Eléna.. Dat is ook iets waar ik spijt van heb.. Maar ik was nog zo onder de indruk van de bevalling en ik was zo overstuur dat er alleen maar stilte was, dat ik het gewoon niet durfde.. Ik hoop met heel mijn hart dat ik haar broertje of zusje wel meteen vast kan houden! En huid op huid kan geven! 

23/02/20

Vandaag hebben wij een spelletjes middag gehad bij mijn schoonzus en zwager! Ik heb voor het eerst Levensweg gespeeld! Nu hoop ik dat de weg van mijn man niet echt uitkomt.. Hij kreeg met het spel 5 kinderen.. Waarvan 1 een tweeling.. Ik vind zelf 3 wel meer dan genoeg!! Ik kreeg met het spel een drieling.. Een drieling hoeft voor mij ook weer niet.. Wat een werk heb je dan wel niet.. En hoe moet ik 3 kinderen aan de borst leggen? 2 lukt nog wel haha. Stiekem is mijn wens wel een tweeling, maar dan heb je wel dubbel zoveel werk en dubbele kosten.. Als ik een tweeling krijg dan hoop ik op een 1eiïge! En dan 2 meiden! Ik zie dat al helemaal voor mij! Zelfde kleertjes, zelfde haar, zelfde alles! Zo lief! 2 jongens lijkt mij trouwens ook super leuk! De zelfde stoere pakjes! Helemaal leuk! Maar een kans op een tweeling is zo klein.. En het blijft waarschijnlijk alleen maar een mooie droom! 

Dan maar 3 apart! Ook helemaal geen probleem! Alleen maar makkelijker! Kun je je eerst alleen even focussen op 1 kindje! Al je liefde aan 1 kindje geven! En borstvoeding is denk ik ook wat makkelijker met maar 1 kindje ipv 2 tegelijk haha. Ook al denk ik dat je als mama je wel een makkelijke weg vind met een tweeling! En dat het helemaal niet zo moeilijk is dan dat het lijkt! Ik vind mama's met een tweeling of meerling echt powervrouwen! Ze doen het wel even allemaal! Echt super knap!!

22/02/20

Vandaag zijn mijn man en ik naar Winschoten gegaan, omdat ik graag een tattoo wou laten ontwerpen speciaal voor Eléna! We hebben daar 2 uur lang gezeten om een perfecte tattoo te bedenken!! En dat is 100% gelukt! Hij is zo mooi geworden!! Ook heb ik meteen een afspraak gemaakt om deze te laten zetten! 27/02 mag ik komen om de tattoo te laten zetten!! Ik ben zo blij en kan ook zeker niet wachten!! 

Die avond hebben wij even een heerlijk avondje voor ons zelf gehad!

21/02/20

Vandaag ben ik samen met mijn zus naar Groningen gegaan. Ik moest namelijk even naar de Jumper en naar de Action. Bij de Jumper heb ik wat nieuwe soorten vers vlees gekocht voor Bailey om te proberen. Ook heb ik wat tussendoortjes voor Bailey mee genomen. Af en toe mogen ze verwend worden toch? Af en toe gebeurd hier niet, Bailey wordt elke dag verwend hier. Bij de  Action heb ik een draadloze toetsenbord gekocht en wat nieuwe kaarsjes, want die waren op. De toetsenbord is voor mijn laptop uiteraard, want die doet alweer vervelend...  

En de meerderheid heeft trouwens gekozen voor DOEN! Dus ik zal binnenkort er een verkoop gedeelte bij maken!:)

 

UPDATE: Hebben jullie mijn nieuwe shop al gezien?? Tot nu toe kun je nog alleen parfums kopen!! Ik ga morgen de pagina verder updaten!! Ik hoop natuurlijk dat er een aantal mensen iets gaan bestellen!! Ik kan je al wel zeggen: De parfums zijn echt identiek!! Officieel is het eigenlijk echt het zelfde!!! Het enigste verschil is dat er geen merk op zit!!! Want je betaald normaal het meeste aan de merk en maar 20% aan het geurtje? Maar zeg eens eerlijk dat is toch zonde? Je wilt toch je geld uitgeven aan alleen het geurtje? Dat kan echt! De parfums die ik aanbied zijn goedkoop! Waarom? heel simpel! Je betaald alleen de geur! Je betaald dus alleen die 20%!! Dat wil iedereen toch? Geloof je me niet? Dat kan! Maar hé! Je kan een aantal van die geurtjes bij mij testen! Dus als je twijfelt, stuur mij dan een mail via info@mypregnancyjourney.nl om een afspraak te maken om geurtjes te testen<3 

20/02/20

Vandaag heb ik even een heerlijk dagje voor mij zelf gehad! Ik ben eerst naar Nieuw-buinen geweest naar Mooi Bij Paula! Zij is een super schoonheidsspecialiste!! Ik ben al een keer eerder bij haar geweest voor wimperextensions! Die heeft ze echt super mooi gezet! Ik zal daar ook even een foto van plaatsen! Maar vandaag heb ik mijn wenkbrauwen laten doen! Ik heb gekozen voor Henna-Brows en Lashlifting plus wimpers verven! 

Daarna ben ik door gereden naar Winschoten om even langs Tattoo Simon te gaan om mijn waardebon op te halen die ik laatst heb gewonnen! Of te wel ik neem binnen kort een tattoo!! Wat weet ik nog niet precies, wel weet ik dat het Eléna haar naam wordt met een stukje van haar ctg en vlinders, en misschien ook haar geboorte datum en overlijdensdatum.. Maar daar ga ik morgen even goed naar kijken! 

Vandaag heb ik ook 2 nieuwe boeken binnen gekregen om in te lezen!! Natuurlijk gaat het over een kindje verliezen.. Die boeken doen mij gewoon erg goed!!!

 

Ook heb ik even een vraagje voor jullie! Zoals jullie weten ben ik met stekjes bezig! Zouden jullie het leuk vinden dat ik ze hier verkoop? Natuurlijk wel onder een ander kopje! En dan bedoel ik niet alleen echt stekjes maar ook andere dingen die ik kwijt wil! Laat maar weten via de Pol!

En wat zouden jullie nog meer graag over willen lezen? Ik wil daar dan graag over schrijven! Ik wil graag wat meer doen op deze blog! Reageer onder aan deze pagina met leuke ideeën! Ik ben erg benieuwd! Het mag echt van alles zijn! Niks is te gek! Of neem contact met mij op via: info@mypregnancyjourney.nl 

Verkoop pagina erbij maken?

Dit was met mijn wimperextensions!

Henna-Brows plus lashlifting en wimpers geverfd!

Waardebon van Tattoo Simon

17/02/20

Vandaag zijn mijn man en ik even de stad in geweest nadat we bij het ziekenhuis zijn geweest. We hebben gekeken naar schoenen maar konden helaas niks vinden! Dus we hebben andere dingentjes gekocht zoals een nieuw kaarsje en shout. Als je nog op zoek bent naar een goede vlekken verwijder voor je was dan moet je echt shout gaan kopen!! Ik zweer daarbij!! Vaak is de vlek er na 1 wasbeurt uit en soms moet het een nachtje inwerken en is het na het wassen er uit! Super spul!! Ook hebben we gekeken naar een sodastream maar dat zijn best prijzige dingen.... Als iemand eens een aanbieding ziet, laat het mij dan weten!!! 

16/02/20

Vandaag heb ik even een heerlijk zussen dagje gehad, even lekker shoppen in de tuinland en daarna nog even lekker in de action! Natuurlijk veel leuke dingentjes gekocht maar ook praktische dingen, zoals een Swiffer en Airwick luchtverfrisser! En toen kwam ik thuis en lag ons laminaat er al in!! Ik was zo blij! En dan wordt er ook nog eens gezegd dat mijn schoonmoeder heeft schoongemaakt!! Wat een heerlijk gevoel geeft dat! Ik zat al namelijk helemaal in de auto van straks kom ik thuis en mag ik ook nog eens alles gaan schoonmaken met die stof bende, maar gelukkig was dat al gedaan!! Dankje.

Van de deze heb ik 2!

15/02/20

Vandaag hebben we even heerlijk in de middag geshopt! Weer even langs bouwmarkten voor sier plinten, en daarna nog even naar de tuinland om nieuwe planten te shoppen! Ik heb een super leuke dag gehad tot er helaas wat ergs gebeurde.. wat er gebeurde lees je in My Journey.. Die avond heb ik even lekker mijn gedachten kunnen verzetten door lekker laminaat te gaan leggen samen met mijn man. Ik wist niet dat ik laminaat kon leggen haha maar het is me gelukt! Wel met af en toe wat hulp natuurlijk! Ook had ik vandaag een stekje binnen gekregen. Zoals een paar weten van mij ben ik een stekjes gek haha.

14/02/20

Vandaag hebben we in de ochtend laminaat geshopt nadat mijn man zijn zaad heeft laten testen, gewoon even om zeker te zijn. We hebben een super mooi grijs laminaat gescoord die toevallig ook nog eens 50% korting had!!! Ik ben er zo blij mee! Eindelijk die lelijke laminaat er uit en een super mooie er weer in!

13/02/20

Vandaag onze robotstofzuiger binnen gekregen!! Wat een super gaaf ding is dat zeg!! Hij maakt zo goed schoon niet normaal!! Ik dacht dat het en hulpje was maar dat je zelf ook nog moest stofzuigen! Maar dat hoeft dus helemaal niet!! Je kan deze dus ook instellen qua tijd! Dus dat hij aan gaat op de tijd die jij wilt! Super handig!! En hij kan ook nog eens dweilen! Wat een luxe.

12/02/20

Gisteren had ik mijn 1e dag school, helaas viel dit erg tegen. We hebben 4 vragen gekregen die we in 3 week moeten maken, voor de rest geen opdrachten! Dus echt alleen die 4 vragen... Ik ben gisteravond er mee bezig geweest en ja hoor ik heb ze nu al af.. Dus hoezo 3 week? Vandaag zou ik weer vol goede moed naar school om te vragen voor de volgende opdracht, want ja hoe moet ik anders in een half jaar mijn school halen? Ik was in Zuidhorn en ik stap de bus uit en wat gebeurd er? Het schiet mij zo in de rug... Meteen mijn man opgebeld om te vragen of hij mij kon gaan halen! Ik baal hier zo van! Ik lig nu netjes in bed met pijnstillers en een serie.. Morgen maar weer een poging doen, want als ik niet 95% op school ben mag ik niet versneld de opleiding doen.. 

10/02/20

De meerderheid heeft gestemd voor alle nieuwe berichten boven!! Jeetje wat een werk zeg, jullie weten niet hoe dit werkt denk ik maar je moet dus alle kopjes naar boven slepen daarna de hele tekst en dan nog eens de afbeeldingen! Ik kan helaas niet alles van 1 berichtje naar boven slepen, dus het was best wel even een werkje haha! 

Maar goed alles staat nu dus van nieuw naar oud! Alleen heb ik weer een vraagje voor jullie! Het begin berichtje die je leest onder het kopje "mijn leven zonder" zou ik die beneden laten of boven aan voor nieuwe mensen op mijn pagina??! Ik ben benieuwd hoe jullie daar over denken!

 

Gisteren hebben mijn man en ik een tweedehandse droger opgehaald, onze oude droger werd jammer genoeg niet meer warm en dus ook niet meer droog! Nu kan ik gelukkig onze was weer normaal drogen tot wij een nieuwe droger gaan kopen! Want ja wie weet hoelang deze het gaat volhouden.. deze is namelijk ook al wat ouder! 

Vandaag ook een mail gekregen van Tui over onze reis naar Berlijn.. Het hotel wou nog wat weten over onze hond, aangezien daar alleen maar honden mogen komen onder de knie! Gelukkig komt Bailey net onder mijn knieën! Alleen haar koppie komt net boven mijn knieën, ik hoop zo dat ze dat niet erg vinden! En anders moet ik dus weer kijken naar een andere plek, want via tui was er geen ander hotel meer beschikbaar waar een hond mag komen.. Wat een gedoe ook allemaal.. 

Update: Yesss net super goed nieuws gekregen van Tui!!! Bailey mag gewoon mee! Daar ben ik zo blij om! Heerlijk met zijn drietjes naar Berlijn!

Mijn leven zonder boven of onder?

09/02/20

Vandaag even een verandering in onze vakantie plannen.... In plaats van dat we met Pinksteren naar Bremen gaan, gaan we gezellig met zijn drietjes naar Berlijn!! Berlijn is altijd al wel een droom voor mij geweest! En nu komt deze eindelijk uit!!! Ik vind de oorlogen erg interessant, dus wat is dan ook echt een plek waar je naar toe moet gaan? Juist Berlijn! Ik ben zelf ook al in verschillende concentratie kampen geweest, en dat heeft mij zo geraakt dat ik meer wil zien! Meer wil weten over wat er allemaal is gebeurd toen die tijd!! Natuurlijk kom ik ook voor de Berlijnse muur, dat is gewoon echt iets waar Berlijn om bekent staat natuurlijk!! Ik heb er heel erg veel zin in, en kan ook echt niet wachten!! 

Voor de mensen die dit lezen!! Wat vinden jullie handiger?

Dat ik zo door blijf gaan, of dat ik alle nieuwe teksten juist boven aan zet zoals onder het kopje My Journey?? Of My Journey ook aanpassen?? Tell me!! Hier onder zie je een pol zo kunnen jullie laten weten wat jullie vinden!!

Update: Jullie geven mij werk haha!! de meerderheid heeft tot nu toe gestemd op nieuwste boven!! Ik wacht nog even af hoe het morgen is!! 

Over veranderingen gesproken, in huis ben ik ook van alles aan het veranderen. Ik heb echt een hele mooie grote plant die ik bijna 3 jaar geleden heb gekregen van I! Die heb ik even een ander plekje gegeven, aangezien onze jongste poes er steeds door heen vliegt... En ja echt door heen vliegen!! Ze neemt een aanloop en gaat dwars door die plant heen... Nou staat de plant hopelijk wat veiliger! Nu staat dus op de oude plek van de plant de waterbak, ook niet zonder een reden.. Onze poes rent daar dus ook langs, maar de helft van de tijd komt ze er tegen aan waardoor al het water er over heen gaat.. Net als mijn man die schopt dus telkens die waterbak om haha. Nu staat de bak dus op een plek waar niemand hem om kan gooien. Ook heb ik onze krabpaal even veranderd, wij hebben een mega ding.. 2,60 hoog en bijna 2 meter breed!! Die heb ik laatst al ingekort en door 2en gedaan!! Deze krabpaal kun je zelf maken hoe je hem wilt!! Dat is wel echt ideaal!! Maar ik heb dus de ene helft waar de katten nooit echt inliggen op zolder gedaan, zodat die plant daar bij kon staan zonder dat die hele kant van de woonkamer vol lijkt! Ik vind veranderingen maken in huis altijd erg leuk om te doen! Niks is dan snel saai.

Wat vinden jullie handiger????

08/02/20

WHOOP-WHOOP Wij hebben weer een vakantie geboekt...…. oeps haha. Na de 8 dagen Frankrijk gaan we door naar Beieren Duitsland! Daar gaan we zitten we dan nog 5 dagen!! HEEEERLIJK!! We zitten dat in de Beierse woud, ook wel een 3 landen punt genoemd van Duitsland! vanuit daar kunnen wij ook even een dagje naar Tsjechië en Oostenrijk!! Hoe fijn! En wanneer we daar heen gaan, nemen we de langere route vanaf Frankrijk! Die gaat door Italië, Zwitserland en Oostenrijk!! Vind ik leuk!! Natuurlijk zodra wij op vakantie gaan neem ik jullie allemaal mee in mijn blog!! Ik probeer dan vaak iets te plaatsen! Misschien elke avond, maar dat kan ik nog niet beloven natuurlijk! Ik weet niet hoe het dan allemaal gaat per dag! Maar ik weet wel, ik heb er heel erg veel zin in !!!

07/02/20

Vandaag nog een vakantie geboekt!!! Met Pinksteren gaan wij een weekendje naar Duitsland, natuurlijk ook met onze hond! Met alles wat is gebeurd hebben wij echt geen zin in Pinksteren.... Normaal vonden wij het heel gezellig, de feestjes en de drank.. Maar nu hebben wij er geen zin in.. Het doet me ook alleen maar denken dat ik toen 6 maand zwanger was van Eléna.. Dus dat wil ik gewoon uit de weg door op vakantie te gaan! Heerlijk met ons drietjes. Misschien dan wel vieren als ik dan zwanger ben natuurlijk! 

De camping is op de foto's niet zo helemaal geweldig, maar de omgeving is gewoon geweldig! Ik heb er heel erg veel zin in! Maar natuurlijk nog veel meer in Frankrijk!! Frankrijk is en blijft mijn lieveling land!! Ooit wil ik ook nog naar Zwitserland! Daar zitten we ook dichtbij dus misschien dat we even een dagje naar Zwitserland gaan! Het liefst ga ik natuurlijk ook naar warmere landen maar ik heb zo'n hele leuke man die niet in het vliegtuig durft.... Dan heeft hij eigenlijk toch wel heel erg pech, want ik wil meer van de wereld zien met hem en met onze toekomstige kinderen! We zullen het allemaal zien! 

06/02/20

JAAAAA ik heb de vakantie geboekt!!! We gaan weer naar Zuid-Frankrijk!! Ik vind het daar zo mooi!! Als het kon zou ik daar wel willen wonen!! 

Ik had dus de vakantie geboekt en wat vergeet mevrouw? Yeppp onze hond.. Snel een live chat geopend en gelukkig hebben ze onze hond er nog even bij kunnen doen!! Ik ben het ook helemaal niet gewend om een vakantie te boeken laat staan ook nog eens een hond er bij doen... Maar gelukkig is alles nu goed!!! Nog 148 dagen tot we vertrekken!

05/02/20

Vandaag even naar de tuinland geweest! Ik had namelijk een super mooie plant naast de tv hangen, maar die had maar even besloten om dood te gaan... Dus daarvoor heb ik even nieuwe gehaald! Ik ben er echt helemaal blij mee! Ook heb ik even naar vakanties gekeken samen met I, mijn man en ik willen namelijk heel erg graag weer even op vakantie in de zomer! Hebben we wel even verdiend dacht ik! Natuurlijk gaat onze hond mee! Dat wordt haar 2e vakantie met ons!

02/02/20

02/02/20 wat een mooie datum! Vandaag een spelletjes dag gehad mijn man en mijn ouders. En vanavond even weer een heerlijk avondje alleen met mijn man! Even weer wie is de mol terug kijken en de slechtste chauffeurs van Nederland. 

01/02/20

En dan zitten we al weer in februari! In deze maand ken ik de augustus mammies alweer een jaar! In 1 jaar tijd zijn we al zo hecht geworden met zijn allen!! 

Ook ben ik vandaag weer wezen shoppen maar dan met mijn man en mijn mama! Vandaag heb ik eindelijk goede bh's voor me zelf gevonden en 2 super leuke vintage shirtjes!! De shirtjes heb ik weg bij een super leuk vintage winkeltje in Drachten!! Ik ben helemaal verliefd op dat winkeltje! Zulke toffe kleding en super lieve dames die er werken! Ze weten precies de goede kleding te pakken voor je waar je meteen verliefd op wordt!!! Ze had zo'n tof jurkje voor me gepakt waar ik helemaal gek op ben! Helaas was deze niet in mijn maat en moet ik wachten tot deze binnen is! BINNENKORT MEER!

31/01/20

Vandaag even heerlijk wezen shoppen met mijn schoonmoeder en (schoon) zus en natuurlijk mijn lieve neefje! Wat kun je heerlijk van dat ventje genieten! Echt een hele geslaagde middag, ik heb natuurlijk zelf ook even gekeken naar dingetjes maar niks gevonden wat ik echt nodig had... In tegen stelling tot dat heb ik shampoo gekocht, bad bruisballen, een lief truitje voor mijn neefje en een spelletje genaamd slimste mens van de wereld. Die hebben ik, S, M en I (S= mijn man, M= mijn zwager I= mijn schoonzus) even uitgeprobeerd! Natuurlijk heeft I het spel gewonnen, logisch want van een juf kun je bijna niet winnen haha! Daarna hebben we nog een ander leuk spelletje gedaan en zijn en S en ik naar huis gegaan.

29/01/20

Jaaa!!!! Vandaag eindelijk het sterrenboekje binnen!!!! Ik ben zo blij! Zal er vandaag ook gelijk wat in zetten <3 En je krijgt er ook armbandjes bij! Hoe leuk! Plus een heel leuk hangertje! 

Ook heb ik vandaag even met mijn mama geshopt bij windkracht 8! (super leuk winkeltje in ons dorp!) Heb daar even een hele mooie schooltas gescoord! Ik ben er zo blij mee! Hij is ruim en alles past er in en hij is ook nog eens hip ook! 

Vandaag ook weer even mijn camera gebruikt, ik ben nog niet helemaal weg van.. Zit te twijfelen of ik de camera ga houden of dat ik hem terug ga sturen en er een robot stofzuiger voor in de plaats ga nemen.... Gelukkig heb je 14 dagen bedenk tijd! Decisions Decisions... #Twilight

Zojuist mijn laptop even gereset, de toetsen doen het soms niet en moet ik 10x op de zelfde toets drukken wil hij wat doen... Alleen is het nu nog niet helemaal goed.. grootste ergernis ooit.! 

Wij zijn even naar een computer winkel gegaan, hun hebben mij verteld dat het gaat om het toetsenbord zelf.. of te wel het hele toetsenbord moet vervangen worden.... Dat komt dus helemaal niet goed uit! Straks begint school en heb ik geen laptop! En dan kan ik ook niet even snel iets hier opschrijven om mijn hoofd leeg te maken... Even afwachten hoelang ik dan mijn laptop kwijt ben.

Als liefde jou kon redden zou jij eeuwig leven.                                                     Aan de zijkant zie je een mooi stukje staart van Momo onze kat.

28/01/20

Vandaag weer naar school geweest voor wat ik dacht een 1e les dag! Laptop mee schrift mee een paar pennen mee en daar zat ik dan met mijn goede gedrag! Bleek het een informatie dag te zijn.. over hoe de opleiding er uit gaat zien en later moest er natuurlijk een foto worden gemaakt. In totaal 2 uurtjes op school geweest..

Toen ik in de ochtend weer thuis kwam heb ik als een klein kind voor het raam gezeten. Niet letterlijk natuurlijk! Vandaag was de dag dat ik mijn camera binnen zou krijgen! Ook heb ik deze meteen uitgeprobeerd, en jeetje wat een mooie foto's maakt de camera! Tot nu toe lukt het mij alleen om scherpe foto's te maken met de flits aan, zonder flits zijn ze lang niet zo scherp... Wat ik verkeerd doe? Ik heb geen idee, dat wordt even uitzoeken! 

Ook zou ik vandaag mijn sterrenboekje binnen krijgen, helaas is deze niet binnen gekomen dus hopelijk komt het morgen! En natuurlijk het grootste nieuws van vandaag.........: Mijn zus is jarig!! Ze is vandaag 28 jaar geworden! Nogmaals gefeliciteerd namens mij en S <3 <3 <3 (S staat als mijn man!)

In de avond flink ruzie gehad met mijn laptop.. Ik kreeg steeds de melding dat hij vol zit.. Dus ik wou alles op een usb stick zetten.. Dat ging even niet zoals ik wou... wat ontstond er? Juist een chagrijnige ik.. Uiteindelijk is alles goed gekomen! Gelukkig maar.

25/01/20

Vandaag de dag begonnen met mijn overheerlijke koffie, daarna ben ik weer verder gegaan met het rouw stukje. Helaas kan ik nu niet meer verder omdat alle roosjes op zijn.. Natuurlijk gelijk weer nieuwe besteld! 

Vanmiddag zijn wij even bij de Action en Kruidvat geweest, we hebben even nieuwe kaarsjes gehaald zodat we weer elke avond een kaarsje kunnen branden voor onze dochter. Bij de Kruidvat heb ik even maskers voor mij zelf gehaald! Ze waren 1+1 gratis, dat laat ik natuurlijk niet liggen! Nu zit ik heerlijk te genieten van een gezonde pasta. Vanavond gaan mijn man en ik even heerlijk tv kijken, even een lekker rustig avondje <3 

Ik ben zojuist getagd door iemand op Facebook over een sterrenboekje! Het is een soort dagboek over je sterrenkindje! Die kon ik natuurlijk niet afwijzen! Ik heb deze meteen besteld!! Ik ben erg benieuwd! Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte!! BINNENKORT MEER! 

24/01/20

Vandaag ben ik op de weegschaal gaan staan.. Zoals een paar weten ben ik aan het afvallen met de koffie van mijn thuis werk! Ik ben in 3 dagen tijd 800 gram afgevallen!! Ik ben zo blij! dat het ook gewoon werkt!! Ik had natuurlijk wel mijn twijfels... hoe kun je nou afvallen met koffie??? Nou heel makkelijk!!! Wandelen, gezond eten en elke dag 2 kopjes van die koffie!! Ook merk ik dat mijn honger gevoel minder is geworden! Ik hou er van! 

Vandaag heb ik eindelijk de roosjes binnen van Aliexpress die ik een tijdje geleden heb besteld! Hiermee wil ik het rouw stukje voor onze dochter weer mooi maken! Als hij af is laat ik jullie een foto zien! Het is echt heel veel werk maar ik heb het er voor over! 

Gisteren heeft Y haar cadeautje eindelijk binnen gekregen! ik heb een aantal dagen geleden voor haar een ketting gekocht met een Rozekwarts, niet omdat ze nu ook zwanger willen worden, maar meer om haar wat liefde en positieve tijd mee te geven! Want als er iemand is die dat heeft verdiend is zij het wel!! <3

21/01/20

Vandaag was een top dag! Ik werd wakker en het eerste dat ik deed was even kijken hoeveel bezoekers ik heb gehad... Ik heb gewoon in 1 dag tijd 200 extra bezoekers gekregen!!!! Dus de teller staat nu op 1904 bezoekers!!! WAUW! Ook ben ik vandaag voor het eerst weer in een hele lange tijd een school gebouw binnen gewandeld! Ik had vandaag namelijk een kennismakingsdag op het Alfa College! En ik ben gelukkig ook aangenomen!!! happy me! Ik ging er heen met lood in de schoenen... want school en ik zijn eigenlijk geen goede match! Maar ik ben met veertjes in mijn schoenen er weer weg gegaan! Ik ga een opleiding doen van 2 jaar, maar ik kan deze opleiding afronden ik maar liefst 20 weken!! Als ik vooruit werk en overal gemiddeld een 7,5 op scoor kan ik dus in 20 weken deze opleiding af hebben! Dat klinkt voor mij natuurlijk als muziek in de oren!! 

Ook heb ik vandaag een cadeautje gekregen van die goede vriendin van mij! Ik ga haar voortaan in deze blog maar neer zetten als Y, dat is even wat makkelijker! Maar goed ik heb dus een cadeautje van Y gekregen! Ik mocht haar maansteen lenen zoals ik al eerder zei, maar ze heeft dus een nieuwe voor mij gekocht!!! Hoe lief! Ik heb een super leuke armband gekregen met daarin een maansteen!! Y als je dit leest: nogmaals bedankt je bent echt een lieverd!! 

18/01/20

Vandaag ben ik heerlijk vroeg uit bed, niet omdat ik dat wou maar omdat mijn lichaam daar zin in had... Vandaag is natuurlijk de 2e dag van mijn menstruatie dus ik heb ook verschrikkelijke krampen... Zo erg dat ik er niet van kan slapen, maar dat geeft mij de kans om in rust mijn blog te schrijven, dat vind ik ook wel even heerlijk!

Vanmiddag zijn ik, mijn man en mijn schoonmoeder naar de stad gegaan om een paar spirituele winkeltjes te bezoeken! Wij zochten namelijk edelstenen die goed zijn voor de vruchtbaarheid van een vrouw! Ik heb een aantal edelstenen gekregen van mijn man en schoonmoeder, super lief natuurlijk! Ik hoop dat de edelstenen hun werk gaan doen, en ik over ongeveer 4 week een positieve test mag zien! De edelstenen die ik heb gekregen zijn: Rozekwarts, Carneool, Chrysopraas, Jade en Robijn in Zoisiet. Binnenkort krijg ik ook nog een maansteen van een hele lieve vriendin die ik ken van de groep.  De bedoeling van deze stenen is dat ik ze bij me draag tot het raak is! De carneool kan ik zelfs daarna nog bij me dragen, aangezien deze steen je ook beschermt tijdens de zwangerschap!

15/01/20

Vandaag hebben wij een nieuwe lamp opgehangen in de woonkamer, Werd ook wel tijd! Er hing namelijk nog steeds een verschrikkelijke noodlamp! Waarom wij niet eerder een nieuwe lamp hebben gehaald? Ik heb echt werkelijk waar geen idee.. Ook hebben we een nieuwe gekocht voor in de baby kamer! Aangezien de baby kamer een make over krijgt voor alvast een 2e, was een nieuwe lamp ook nodig natuurlijk. Eigenlijk was het meer dat er 40% korting op die lamp zat dus dan laten we die zeker niet liggen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.