My Journey

Hier kun je lezen over mijn weg naar een nieuwe zwangerschap, ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen!

Onder aan de pagina staat ronde 1 :) 

Stilte sorry!

Wij hebben laatst iets te horen gekregen waardoor het zwanger worden even op een lager pitje staat.. We zijn er nog wel mee bezig maar niet meer zo intensief dat ik er iets over kan schrijven sorry! Binnenkort zal ik vertellen hoe of wat! Maar wij wachten tot ook wij wat meer weten!

Maart/April 2020 ronde 8 (Ronde 2 na miskraam)

Ronde 8... Vandaag weer starten met clomifeen, en ik was al begonnen met teunisbloem op de dag dat ik ongesteld werd. Deze ronde gebruik ik dus geen ovulatietesten en doen we nu alles op de gok.. Ik hoop dat ik dan op deze manier minder stress krijg. 

Feb/Maart 2020 ronde 7 (Ronde 1 na miskraam)

Ik ben gelukkig snel ongesteld geworden na de miskraam! Dat scheelt weer wachten tot we door kunnen gaan! Deze menstruatie is wel echt extra heftig... Ik verlies erg veel bloed en het doet zoveel pijn.. Ik kan niet wachten tot het stopt en ik weer kan beginnen met de ovulatie testen.

Gelukkig is het na 6 dagen gestopt, en ik ben onlangs ook weer begonnen met ovulatie testen doen! Ik ben heel erg benieuwd hoelang mijn cyclus deze keer is.. Zou het weer gewoon 27 dagen zijn? Of is alles weer in de war? 

Gelukkig heb ik mijn eisprong aardig op tijd gekregen! 1 maart had ik namelijk mijn positieve ovulatie test! En die maandag voelde ik mijn eitje! Dus over 10/11 dagen weten we of het raak was! Heb er even een foto bij gedaan van een positieve ovulatie test! Ik dacht misschien dat mensen die het niet kennen het wel even leuk vinden om het te zien! 

Helaas ben ik 2 dagen te vroeg ongesteld geworden.. We hebben nu besloten dat ik stop met de ovulatie testen.. Het komt zoals het komt! Ik heb hele erge stress verschijnselen, dat is de druppel geweest om nu de natuur haar werk te laten doen.

Jan/Februari 2020 Ronde 6

18/01 En dan zitten we al in ronde 6! Dat is gewoon een half jaar waar we nu in gaan! Een half jaar dat super snel is voorbij gevlogen! Maar oké goed.

Ik ben deze ronde gestart met teunisbloemolie, dat moet ook werken om zwanger te worden! Wie niet waagt wie niet wint natuurlijk! Ik schrok wel om de grootte van die pillen! Ze zijn echt verschrikkelijk groot, ik krijg ze amper door mijn strot heen! En dan ook nog even bedenken dat ik daar 1x daags 2 van moet hebben... Ook slik ik nog steeds de tarwekiemolie, die pilletjes moet ik 3x daags 1 van. Dat vind ik geen ramp want die pilletjes  zijn gewoon mini. En vlak voor dat ik naar bed ga slik ik ook nog de zwangerschap vitamines.. Aan de vitamines zal het dus zeker niet liggen, die heb ik nu wel genoeg! Voor deze ronde heb ik ook een aantal edelstenen die de vruchtbaarheid van een vrouw moeten versterken! Namelijk de Rozekwarts, Chrysopraat, Jade, Carneool en Robijn in Zoisiet. Van een lieve vriendin krijg ik binnen kort ook de maansteen die ik mag lenen tot het raak is! De bedoeling is dat je deze stenen dag en nacht bij je houdt en af en toe even "oplaad". Ik ben benieuwd of het werkt!

23/01 ik heb alweer het laatste pilletje van Clomifeen in genomen, voor de rest alleen nog teunisbloem pilletjes innemen tot ik mijn piek heb gevonden van de ovulatie testen! En dan gaan we daarna over naar tarwekiem! Ik slikte eerst tarwekiem ook zoals je boven hebt gelezen... Maar zoveel pilletjes werd voor mij even te veel! Ik hoop zo dat het allemaal werkt!! 

Nou mijn eisprong is de 30e of 31e geweest! Dus nu slik ik de tarwekiemolie en de vitamines, de teunisbloem mag nu niet meer! Over een kleine 2 week weet ik of alles heeft gewerkt!!! Ik ben zo benieuwd!! Ik houdt jullie op de hoogte! 

Vanochtend een testje gedaan.. 4 dagen voor nod.. en helaas negatief.. Even afwachten nu dus of ik ongesteld ga worden de 13e of dat ik later wel nog positief test.. 

Daar was het dan een klein beetje bloed net voor mijn nod.. Heel raar want het was anders dan het bloeden voor dat ik ongesteld moet worden.. En ja hoor ik was 1 dag overtijd!! Het zal toch niet?? Ik in de ochtend een testje doen samen met mijn man... wachten wachten en nog eens wachten… pff wat is dat kloten zeg, 3 min wachten tot je mag kijken... En JA daar was hij dan!!! Een 2e streepje!!!! Ik kon mijn ogen niet geloven ik was zoooooo blij!!! Eindelijk is het ons gelukt na 6 maanden!!!!!! Maar toen gebeurde het.... zaterdag 15/02 bloed.... Shit nee he aub niet!! Dit kan ik niet aan! Ik snel de verloskundige gebeld, zij heeft mij gerust gesteld omdat weinig bloed nog niks zegt.. Eind van de middag.. ja hoor... Mega veel bloed, en veel krampen!! Ik kon wel door de grond zakken huilen huilen en nog eens huilen!!! Verloskundige weer gebeld, ja die bevestigde het... het kan niet anders dan een miskraam.....! De grond onder mijn voeten zakte weg... Het idee dat je het je ouders ook moet vertellen dat het mis is gegaan terwijl ze gisteren nog zo blij waren dat het was gelukt breekt mij nog meer... Ik ben totaal gebroken, ook al is het nog maar een klein mini vruchtje... het is en blijft toch een kindje!! 2 kindjes verliezen in 6 maand tijd... Het geluk is niet aan mijn zijde, echt totaal niet.. Nu kunnen mensen vinden dat ik heel heftig reageer op zo'n vroege miskraam.. maar alsnog na dat je een volgroeit kindje verliest is dit ook een mega harde klap... Het enigste wat we nou kunnen doen is door gaan... door proberen tot de hoop dat het snel weer raak is en dat het kindje dan wel blijft zitten... 

Januari 2020 Ronde 5 deel 2

1 woord... WAUW! Ik heb in een paar dagen tijd 1319 bezoekers op mijn site gehad! Dit had ik nooit verwacht! Ik had niet eens verwacht dat er überhaupt mensen dit zouden lezen.. ja ik had stiekem gehoopt ongeveer 50 mensen... maar 1319 had ik niet zien aankomen!! Heel erg bedankt dat jullie de moeite hebben genomen dit te lezen! 

 

Het is nu 13/1 over 5 daagjes moet mijn menstruatie starten... hopelijk niet natuurlijk.. maar dat hebben wij niet voor het kiezen natuurlijk! Als deze ronde is mislukt krijg ik van een vriendin (1 van de beste vriendinnen die je je maar kan wensen) een maansteen. Deze steen helpt vrouwen met hun vruchtbaarheid en is ook 1 van de middeltjes die vrouwen veel gebruiken voor problemen met de vruchtbaarheid. De moeite waard natuurlijk om te proberen. Ik heb dan geen problemen met mijn vruchtbaarheid maar hé baat het niet schaadt het niet. 

 

Gisteren naar de Action geweest voor een paar zwangerschapstesten, en natuurlijk ook al getest alleen was het wel met middag urine.. Helaas was de test negatief... Ook voel ik niks geks aan mijn lichaam zoals bij Eléna, ik vermoed dat ik gewoon weer ongesteld ga worden dit weekend... 

Helaas vandaag (17/1) ben ik ongesteld geworden.. op naar ronde 6 die ook half in deze maand valt.

Januari 2020 Ronde 5 deel 1

Deze ronde heb ik gebruik gemaakt van Clomifeen die je gewoon simpel weg online kunt kopen.. Deze pillen heb ik 5 dagen geslikt op cyclus dag 4 tot en met 8. Dit was nog in December, maar wat een krengen deze pillen.. hoofdpijn, misselijkheid en vaak chagrijnig kreeg ik als bijwerking.. Ik ben na mijn menstruatie gestart met ovulatie testen, alleen mijn piek kwam maar niet.. Dus door blijven testen tot we hem vinden! Ik kreeg ook als tip mee om teunisbloem olie te kopen en tarwekiem olie. Dit helpt ook om sneller zwanger te raken, dus natuurlijk haal ik dat dan! Eindelijk is het zo ver ik heb mijn piek gevonden op 3 januari, en wat een knaller! Duidelijk een knallende positieve test! Gelukkig hebben we vaak geklust (lees... elke dag..), dus er zijn genoeg zwemmers die op mijn eitje zitten te wachten! Ook ben ik vanaf toen gestart met de tarwekiemolie pillen die je na je ovulatie kan gaan slikken! (LET OP de teunisbloem mag je alleen VOOR je ovulatie nemen!!!!) Naast deze pillen slik ik natuurlijk ook zwangerschap pillen van de Kruidvat met foliumzuur er in.

December 2019 Ronde 4

Ook deze ronde zijn we bezig geweest met ovulatie testen maar helaas weer geen geluk... ik werd toch gewoon ongesteld helaas... Had het zo gehoopt... ik werd al misselijk maar helaas kwam dat door en griepje die zich kort daarna meldde..

November 2019 Ronde 3

Deze ronde hebben we zonder ovulatie testen gedaan omdat we wisten dat het 23 dagen zou zijn. We hebben genoeg geklust dus daar zou het niet aan liggen. Daar was hij dan de dag dat ik ongesteld moest worden, maar ongesteld werd ik niet! super blij deed ik een testje, maar helaas negatief.. na 3 dagen over tijd te zijn werd ik toch ongesteld..

Oktober 2019 Ronde 2

Deze ronde heb ik ook met ovulatie testen gedaan (voor de mensen die niet weten wat het is, ovulatie testen meten je LH hormoon zodra deze hoog is spregen we over een piek. Die zie je op de test als knallend positief. Dit is het moment dat je eisprong tussen de 24  en 36 uur komt.) Na een aantal dagen had ik weer een piek! Deze keer gingen we inderdaad uit van 23 dagen. Helaas is deze ronde ook mislukt..

September 2019 Ronde 1

Deze ronde ging helaas mis.. Ik hield mijn oude cyclus aan van 28 dagen alleen wat bleek nou, deze cyclus duurde maar 23 dagen.. Dus ik schrok toen ik zag dat mijn ovulatie test al zo snel positief was.. Of te wel wij hadden niet genoeg geklust omdat we het niet wisten.. Dus zoals wij al verwachtte is deze ronde ook mislukt..

De eerste rondes zijn snel geschreven.. 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.